Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за волоссям / 7 способів пришвидшити ріст волосся

7 способів пришвидшити ріст волосся

Хочеш мати довге волосся, але не бажаєш вдаватись до штучного нарощення? Тоді спробуй натуральні методи, які пришвидшать ріст вашої шевелюри.

rzqv2mujbv0.jpg (70.61 Kb)
1. Масаж голови теплою олією
Один із ефективних способів зробити волосся сильнішим і здоровішим - це масаж голови теплою олією. Розігріту олію потрібно втерти в шкіру, залишити на 15-25 хвилин, а потім помити голову. Використовувати можна реп'яхову або касторову олію. Процедуру повторювати 2 рази на тиждень.

2. Яєчний білок
Вітаміни, які містить яєчний білок, мають цілющі властивості. Все що потрібно, розбити кілька яєць, відокремити жовток від білка і нанести білок на волосся. Тримати таку маску від 10 до 30 хвилин. Результат не змусить себе чекати. Вже після першої маски, волосся буде виглядати набагато краще.

3. Пийте воду
Якщо ти будеш випивати 8 склянок води в день, то ти не тільки відчуєш себе краще, а ще й оздоровиш своє волосся і воно почне рости швидше.

4. Розчісуйте волосся
Розчісувати волосся потрібно приблизно 4 рази на день. Це стимулює роботу волосяних фолікул, які стимулюють ріст волосся.

5. Обережно користуйтеся феном і щипцями
Сушіння і випрямлення згубно впливає на наше волосся. Треба намагатися скоротити їх використання хоча б до 4-х разів на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути на черешні

6. Протеїни
Те, що ми їмо, теж впливає на ріст волосся. Вживання білка сприяє правильній роботі фолікул. Риба, молоко, яйця, банани - всі ці білкові продукти є корисними волоссю.

7. Картопляний сік
Ріст волосся безпосередньо залежить від кількості вживаних вітамінів, найбільш затребуваний вітамін В. Для росту волосся можна робити картопляну маску (терту картоплю нанести на волосся).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 09.06.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 2009

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: