Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 найшкідливіших напоїв, які псують фігуру

5 найшкідливіших напоїв, які псують фігуру

Склянка фруктового соку - здавалося б, що може бути більш корисне для фігури. Ан ні! Уважно вивчай пакування напоїв - і ти сама переконаєшся, що більшість з них шкодять не тільки красивій фігурі, але і здоров'ю. Які напої найшкідливіші для фігури і є джерелом зайвих кілограмів - дізнаєшся в матеріалі.

1395153060_1373607242_shutterstock_89837902.jpg (17.31 Kb)
1. Протеїнові коктейлі. Вони не так наповнюють енергією, як сприяють накопиченню зайвих калорій і білків, які в такій кількості просто не потрібні твоєму організму.

2. Кава з різними добавками. Ще один шкідливий для фігури напій. Багато дослідників сходяться на тому, що кава шкідлива для здоров'я, тому її вживання варто звести до мінімуму.

3. Фруктові соки. Одна склянка соку може містити близько 150-230 калорій, так що схудненню він сприятиме напевно не буде. Крім того, насичення після соків ти не відчуєш. Щоб мінімізувати "шкоду" від фруктових соків, розбавляй його невеликою кількістю води, а ще краще - пий свіжовичавлені соки.

4. Чай солодкий бутильований. Більшість з них містять цукор, тому це ще один продукт, який стоїть викреслити зі свого раціону, якщо ти не хочеш набрати зайві кілограми.

5. Дієтична кола. Вона хоч і остання в нашому списку, але аж ніяк не нешкідлива. До складу практично всіх дієтичних напоїв входять штучні підсолоджувачі, "завдяки" яким ти буквально втрачаєш контроль над апетитом, що загрожує зайвими кілограмами і навіть проблемами зі здоров'ям.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як схуднути за тиждень: ефективні короткі тренування

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 20.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2541

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: