Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 поради для міцного імунітету

4 поради для міцного імунітету

Часті застуди, сонливість, нестача енергії, а також поява папілом або герпесу говорять про необхідність підвищити імунітет.

690x460_1_6318ac1004d722e1eff85c94a5d82a541000x667_0xd42ee42d_168318126714283160.jpeg (44.01 Kb)
1. Магній, щоб зменшити вразливість
Магній дарує нам спокій. У стресовій ситуації, будь то сюрприз, погана новина або перевтома, ми мобілізуємо увагу і енергію, щоб знайти рішення. І організм витрачає запаси магнію, щоб повернути баланс. Щоб зменшити негативні наслідки хвилювань, важливо отримувати достатню кількість цієї речовини з їжею.
Де знайти? Перш за все, в мінеральній воді. На ній можна заварювати чай, готувати супи та каші. Також магній міститься в бобових, овочах, морепродуктах, волоських горіхах, фундуку, мигдалі та сої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Меню проти раку: найздоровіші продукти харчування

2. Цинк, щоб посилити захист
Найважливіший мінерал для боротьби з інфекціями.
Де знайти? У тваринному білку: білому і червоному м'ясі, рибі, яйцях, морепродуктах, раках. Цинк з рослинної їжі засвоюється погано.

3. Вітамін D, щоб запобігти хворобам
Вітамін D зміцнює кістки, сприяючи засвоєнню кальцію.
Де знайти? У їжі міститься в незначних кількостях. Хіба що в жирній морській рибі його достатньо. Зате вітамін D утворюється в нашому організмі під впливом сонячних променів. Досить 15 хвилин на сонці хоч би раз на два дні.

4. Вітамін C для енергії
Противірусна речовина, запам'ятайте золоте правило. У ті моменти, коли особливо легко захворіти - якщо ви дуже втомилися, поспілкувалися з застудженим або відчуваєте, що ось-ось захворієте, - якнайскоріше підвищуйте рівень вітаміну С в організмі.
Де знайти? Чутливий до високих температур вітамін C міститься тільки в сирих овочах і фруктах, що не піддавалися тепловій обробці. Особливо багато вітаміну С в ягодах годжі, ківі, чорній смородині, полуниці, вишні, цитрусових, солодкому і гострому стручковому перцю, кропі, петрушці, шпинаті, капусті, ріпі, щавлі, крес-салаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 03.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2210

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: