Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Похудання / 5 способів схуднути до Нового року

5 способів схуднути до Нового року

Сьогодні понеділок і це прекрасний спосіб почати свою війну із зайвими кілограмами, тим більш ще трошки і почнуться новорічні свята, ти мусиш виглядати приголомшливо!

hudnemo-miryae.jpg (11.42 Kb)
Пий тільки воду
Відмовся від алкоголю, газованої води, енергетичних напоїв і молочних коктейлів. Соки заміни справжніми фруктами - вони багаті клітковиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 фактів про дієту від "ангелів" Victoria`s Secret

Відмовся від мучного
Ніяких компромісів - на найближчі кілька тижнів виключи з раціону білий хліб у всіх його проявах. Це стосується будь-здоби, а також печива і пирогів. Такі солодощі шкодять не лише фігурі, але і твоєму здоров'ю.

Спи на 30 хвилин довше
Привчи себе збиратися на роботу швидше або лягати спати раніше. Твоє самопочуття помітно покращиться, і ти рідше будеш тягнутися за забороненими солодощами в спробах "розбудити" організм - доведено вченими!

Будь зверху
Активний секс - один з найприємніших способів скинути зайві кілограми. Вибираючи позу наїзниці, ти порадуєш свого хлопця і витратиш 144 калорії за півгодини.

Тренуйся щодня
Приділяй 30 хвилин в день кардіотреніровке - це може бути заняття на біговій доріжці, танці або плавання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 23.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1830

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: