Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 продуктів, які врятують тебе під час свят

5 продуктів, які врятують тебе під час свят

Підтримай свій організм під час новорічних свят за допомогою цих продуктів.

d640eb25e8adbbed1747dfa37be400_cropped_630x350.jpg (35.34 Kb)
1. Лимон
Крім змісту вітаміну С (що очевидно), лимон містить речовини, що активізують роботу ШКТ, що сприяє більш оперативному виведенню токсинів з організму. Літр води з соком одного лимона на добу допоможе тобі зберегти шкіру чистою, нирки - здоровими, а настрій - святковим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 продуктів-вбивць

2. Імбир
Додавання тертого кореня імбиру в чай перетворює цей напій в могутню підтримку імунної системи, а вранці врятує від поганого самопочуття, якщо вечірка затягнулася. Антиоксиданти, якими багатий імбир, незамінні для захисту організму від отруєнь.

3. Часник
Часник називають природним антибіотиком і стимулятором імунітету, і цілком виправдано: завдяки вмісту речовини аллицина, він стимулює виробництво лімфоцитів, а саме вони відповідають за оперативну відповідь імунної системи на проникнення вірусу. А ще часник захищає печінку від перевантаження жирами!

4. Буряк
Буряк відомий своїми жовчогінними властивостями, деякі гепатологи навіть називають його "пилососом для печінки". Щоб ефективність буряка була максимальною, краще вживати щодня столову ложку свіжовичавленого бурякового соку.

5. Зелений чай
Теж прекрасний жовчогінний засіб і порятунок від похмілля. Літр свежезаваренного зеленого чаю на добу допоможе організму впоратися з алкогольною інтоксикацією і налагодити роботу жовчного міхура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 29.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1750

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: