Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 3 найкращі вправи для ідеальних ікр

3 найкращі вправи для ідеальних ікр

Кожна дівчина мріє про стрункі красиіві ніжки. І сьогодні ми розкриємо деякі секрети для ідеальних ікр.

large_43hbgfhbi.jpg (12.83 Kb)


Вправа для литок ніг зі степ-платформою
Одну ногу поставити на платформу, а іншу на підлогу. У 10 підходів, збільшуючи темп, потрібно то ставити обидві ноги на платформу, то по черзі змінювати їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефективна експес-дієта

Розтяжка
Одна з найважливіших вправ, щоб схудли ікри ніг, - розтяжка. Зробимо крок вперед, упершись руками в сідниці. Повільно згинаємо ногу, а залишилася позаду ногою впираємося в підлогу. Виконувати близько 30 секунд для кожної ноги.

Крути педалі
Лягти на спину, зігнувши ноги в колінах. Тягнути на себе носки чергуючи ноги. У цьому положенні можна також робити рухи, подібні таким же, як при їзді на велосипеді.

Це тільки деякі вправи, їх існує значно більше. Але якщо після комплексу вправ і дієти ти все ще замислюєшся над тим, як зменшити обсяг литок, то можна спробувати пластику литок, масаж і різні теплові процедури, а також контрастний душ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 30.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 4841

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Гість 30.12.2015 - 07:38
Цікаво. Але нагадую, що такого слова, як "Ікри" (не плутати з "ікрА" - риб*ячий продукт), в укр мові немає. Тільки литки!
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: