Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 4 поради, щоб пережити зиму

4 поради, щоб пережити зиму

Через нестачу світла наш організм в буквальному сенсі впадає в сплячку, слабшають життєво важливі інстинкти і навіть цікавість і бажання вивчати нове згасає. Чотири ідеї допоможуть вам пережити цю зиму.

snegopad_ka_ulyibka_32.jpg (35.9 Kb)
1. Дотримуйтесь розкладу.
Намагайтеся вставати і лягати спати в один і той же час. Поступово ваш організм звикне до цього ритму і почне сам прокидатися в потрібну годину, а ризик безсоння зведе до мінімуму. Не користуйтеся гаджетами перед сном, спробуйте вимикати їх за годину до сну - яскраве світло екранів смартфона і ноутбука "будить" мозок, не дозволяючи йому розслабитися і заснути. Не забувайте вимикати яскраве світло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який продукт врятує тебе від стресу?

2. Виходьте на вулицю.
Ніщо не заряджає енергією так, як справжнє сонячне світло, нехай і прикрите хмарами. Під час обідньої перерви намагайтеся виходити з офісу на двадцятихвилинну прогулянку. Це не тільки знизить рівень стресу, але й буде відмінною вправою, яка допоможе підтримувати себе у формі.

3. Фототерапія.
Навіть самого яскраво освітленого офісу недостатньо, щоб заповнити запаси енергії в організмі. Якщо ви відчуваєте гостру нестачу сонця, спробуйте фототерапію. Використовуючи спеціальну лампу, можна швидко отримати світло, схоже по силі зі світлом сонячного весняного ранку, що в п'ять разів яскравіше звичайних електричних ламп. Тридцять хвилин в день навпроти такого апарату захистять від проявів сезонної депресії і зарядять енергією на весь день.

4. Слідкуйте за їжею.
Чим менше світла - тим менше енергії в нас залишається. Багато намагаються заповнити її запаси за допомогою цукру, але він дає лише тимчасовий ефект. Вже через кілька хвилин організм почне виробляти інсулін, щоб понизити рівень цукру, і ми знову відчуємо себе млявими. Намагайтеся уникати швидких вуглеводів і солодкого. Зробіть свій вибір на користь бананів, горіхів, насіння і авокадо. Енергія від цих продуктів буде витрачатися повільно, а у вас вийде уникнути ефекту "американських гірок" з настроєм. ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 17.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1703

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: