Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 9 найкорисніших варіантів сніданку

9 найкорисніших варіантів сніданку

Дієтологи склали рейтинг найкорисніших сніданків, бери собі на замітку!

snidanokuytrgyuiytgrfgthyui.jpg (46.82 Kb)
Отже, на першому місці опинилася вівсяна каша, в яку непогано додавати замість цукру мед або які-небудь свіжі ягоди або сухофрукти. У таку кашу можна покласти також трохи горіхів. Вівсяну кашу можна варити на молоці або воді - кому як подобається.

На другому місці - мюслі з молоком. Замість молока можна використовувати йогурт.

Корисний омлет з 1 або 2-х яєць з додаванням свіжої зелені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як в короткі сроки стати щасливою?

На четвертому місці - оригінальний сніданок зі звичайних вівсяних пластівців. Рецепт простий: 2-3 ч. ложки вівсяних пластівців, 100-150 г натурального йогурту і ягоди за смаком.

Фруктовий салат посів п'яте місце: поріж на шматочки банан, апельсин, яблуко і т.п. за власним смаком. Заправ салат лимонним соком і 100 г натурального йогурту.

Тим, кому потрібно з ранку підкріпитися, як слід, дієтологи запропонували шостий варіант сніданку. Візьми цільнозерновий хліб і зроби на ньому бутерброд: спочатку поклади лист салату або скибочку свіжого огірка, а зверху - шматочок відвареної курки сиру.

Дуже корисно їсти на сніданок творог. Його можна перемішати зі свіжими ягодами або фруктами - буде і смачно і корисно.

До речі, корисна на сніданок гречана каша з молоком. Їж це блюдо регулярно, і твій організм насититься білком і залізом.

Любителям екзотики дієтологи пропонують їсти на сніданок салат з авокадо. Рецепт: порізати 1-2 стиглих авокадо, додати 1 відварене яйце або 2 ст. ложки натертого сиру. Такий салат необов'язково заправляти маслом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 21.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2349

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: