Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 4 причини не сідати на дієту

4 причини не сідати на дієту

Існує маса способів привести свою вагу в норму, ви ж вирішили діяти старими, але, на жаль, не найефективнішим методом: сідати на дієту. Перш ніж ви це зробите, дізнайтеся, чому цього не варто робити!

ekstrenaia-defrgthydieta.jpg (29.41 Kb)
Причина 1
Дієта - це удар по гаманцю

Ви маєте фінансові можливості щодня купувати собі ананас або філе кролика? Якщо так, то цей пункт - не про вас. Якщо ж ви, як і більшість інших жителів України, на власному гаманці гостро відчули падіння гривні і зростання цін, то більшість дієт для вас занадто дороге задоволення.
 
Причина 2
Дієта - це стрес для організму

Повністю змінити режим харчування - це значить піддати свій організм величезному стресу. Не сумнівайтеся: швидше за все, організм вам помститься - порушенням метаболізму, проблемами з шлунково-кишкового тракту, загальною млявістю і головним болем. Ви вирішили сісти на дієту? Будьте готові до загострення хронічних захворювань і придбання новеньких болячок!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта для ідеальної шкіри

Причина 3
Дієта - це джерело комплексів

По-хорошому, перед тим, як починати роботу над своєю фігурою, треба б полюбити себе такою, якою ви є: трохи недосконалою, але все одно чарівною і прекрасною. У нас же, як правило, коня запрягають позаду воза: ви настільки ненавидите своє тіло, що готові страждати і недоїдати, аби його змінити. На жаль, немає ніяких шансів, що ви полюбите себе струнку, адже комплекси "живуть" не в жирових складках, а у вашій голові.
 
Причина 4
Дієта - це джерело страждань

Відмовляючись від більшості смачненького, ви відчуваєте себе такою нещасною і такою знедоленою! А якщо порушуєте дієту і нишком з'їдаєте цукерку, клянете себе за відсутність сили волі ... І такі "гойдалки" триватимуть і далі, поки ви будете сидіти на дієті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 19.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1530

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: