Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Похудання / 5 головних помилок схуднення

5 головних помилок схуднення

Дієтолога назвала головні помилки, які ти допускаєш при схудненні.

korrekciyagt_figury_farmoza_vinnitsa.jpg (24.5 Kb)
Знаменитий американський дієтолог Джейн Кірбі, автор бестселера "Дієта для ідіотів", назвала головні помилки, які роблять люди, які хочуть скинути зайві кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке харчування допоможе підсушити тіло?

На першому місці уявлення про те, що існують чудо-дієти, здатні дати феноменальний результат. На другому ігнорування калорій. На почесному третьому місці опинилася помилка практично повної відмови від їжі. Помилка номер чотири: люди очікують занадто багато від тієї чи іншої дієти. П'ятою помилкою визнана лінь і пасивність. Люди на дієті відмовляються від занять фізкультурою і спортом.

А ось і найпоширеніші міфи схуднення. Сюди входять фантастичні системи харчування, які обіцяють "скинути 30 кілограмів ваги за 30 днів", переконання "жир і вуглеводи шкідливі для здоров'я", схуднути можна тільки голодуючи, не можна їсти після шостої години вечора, салати завжди корисні для здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 26.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1859

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: