Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Йога / 5 вправ для обличчя

5 вправ для обличчя

Як дістати витончені риси обличчя і опуклі вилиці?

000kniujnmmm.jpg (129.88 Kb)
Wow!
Прекрасно знімає напругу з обличчя, тому є найкращим початком занять. Скажіть Wow! (Можна без звуку), повільно відкриваючи рот якомога ширше. Повторіть 10 разів. Зверніть увагу, щоб під час виконання асани не утворювалися зморшки на лобі.

"Велике« О"
Сформуйте губами витягнуту букву "О". Важливо, щоб губи були притиснуті до зубів. Відчуйте, як розтягнулися м'язи навколо рота і носа. Утримуйте цю позу 5 секунд. Повторіть 2 рази.Коментар: під час асани ви повинні відчувати натяг м'язів від куточків рота до очей. Ця асана створює опуклі красиві скули і лінію підборіддя.

Асана для носогубних складок
Відкрийте рот і підверніть верхню і нижню губу за зуби. При цьому область навколо губ натянется. З цього положення підніміть вгору куточки рота і затримайтеся на 2 секунди. Повторіть вправу 2 рази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим замінити каву?

"Повітряна куля"
Наберіть в рот повітря і зімкніть губи. Потім уявіть, що в роті у вас невелика повітряна кулька і починайте повільно перекочувати її. Спочатку під праву щоку, потім під ліву, після під нижню губу і під верхню. Затримуйтеся в кожному положенні 5 секунд. Повторіть вправу 2 рази.

Асана проти подвійного підборіддя
Підкладіть кулаки під підборіддя і, долаючи опір рук, повільно відкривайте рот. Потім, впираючись в підборіддя великим пальцем, максимально висуньте язик так, щоб його кінчик був спрямований вниз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 12.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2955

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: