Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 3 головних принципи здорового сніданку

3 головних принципи здорового сніданку

Так як же поснідати, щоб відчувати себе бадьорим хоча б до обіду і не набирати вагу?

776666yhyh.jpg (326.46 Kb)

1. Приділіть йому час
Круасан з кавою на бігу, сендвіч, з'їдений в метро, тарілка пластівців за робочим столом - знайома картина? Постарайтеся приділяти сніданку хоча б 20 хвилин. Не читайте в цей час новинну стрічку, не дивіться телевізор. Ретельно пережовуйте їжу і складайте список планів на день - це набагато корисніше. Так їжа буде краще засвоюватися, без звичного поспіху і хвилювань, які заважають цьому процесу. І постарайтеся поїсти протягом перших двох годин після пробудження. Хочете поснідати з друзями або діловими партнерами в кафе? Випийте вдома стакан води з лимоном - це запустить процес травлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке булімія?

2. Включіть в меню білок
Білок під час сніданку необхідний - саме він заряджає нас енергією протягом дня. Ідеальний продукт для першого прийому їжі - яйця. Вони сповнені амінокислотами, жирними кислотами, а також вітамінами А, В12 і D. Варіть їх всмятку, "в мішечок", запікайте в духовці. Якщо хочете приготувати яєчню або омлет, то постарайтеся не смажити на вершковому маслі - вибирайте оливкова або кокосове. На смаку страви це ніяк не відіб'ється.

3. Обережніше з пластівцями
Обережніше ставитеся до "корисних" пластівців і гранола, які продаються в супермаркетах. Зазвичай в них багато цукру, що не відразу помітно при читанні етикетки. Там же зазначені сиропи. А якщо ви купили гранола з родзинками або іншими сухофруктами, то знайте - і в них є цукор. Краще приготуйте вівсянку з медом і жменькою горіхів, а влітку зробіть смак каші свіжими ягодами і фруктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 14.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2104

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: