Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 4 ознаки, що ви берете на себе надто багато

4 ознаки, що ви берете на себе надто багато

Варто давати собі тайм-аут.

345kupeau.jpg (826.75 Kb)
Забудькуватість
Час від часу ми все забуваємо дещо, наприклад, куди сунули цукорницю або що робили минулого тижня. Але коли забудькуватість стає вашим постійним супутником, коли ви змушені вести блокнотик, де плануєте все, аж до походу в магазин, можливо, ваш мозок просто не справляється з великою кількістю інформації, яку ви намагаєтеся в нього впихнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко підвищити імунітет?

Почуття безпорадності
Навіть самі незначні завдання можуть вивести вас із колії і змусити випробувати відчуття злості або безпорадності. Наприклад, якщо ваша дитина на прогулянці забруднив штани, ви вже занадто турбуєтеся і починаєте на нього кричати. А потім корите себе за запальність: це ж всього лише штани.

Економія на собі
Все той же недолік часу змушує вас економити час на себе. Наприклад, ви можете забути випити достатню кількість води за день або почистити зуби. Замість того щоб накласти маску на обличчя і 20 хвилин полежати з нею на дивані, ми мчимо мити вікна.

Відсутність можливості відпочити
Не те щоб ви спеціально не відпочивати, просто ви ... розучилися це робити. Коли у вас виникає вільний час, ви відчуваєте дискомфорт, поки не згадаєте, що можете його витратити на те, щоб помити шафка у ванній або пришити гудзики на сорочку чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 03.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2265

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: