Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 причини усміхнутись прямо зараз

4 причини усміхнутись прямо зараз

Не можеш знайти привід посміхнутися прямо зараз? Пропонуємо тобі цілих 4!

98uyghyufug.jpg (189.12 Kb)
Сміх легко об'єднує людей
Звичайно, є й інші методи: ось, скажімо, в метро в годину пік все якось дуже швидко стають ближчими один до одного. Але якщо ти хочеш по-справжньому розтопити лід у серці співрозмовника, виклич у нього хоча б посмішку.

Сміх розвиває творче мислення
Припустимо, тобі треба попрацювати, а муза відлучилася у справах. Допоможуть Youtube-ролики з кумедними тваринами або добірка приколів в Інтернеті. Дослідник Каруна Субраманьям з Північно-Західного університету в Америці з'ясувала: люди, які тільки що сходили в кіно на комедію, значно краще вирішують креативні завдання, ніж ті, хто дивився фільм жахів або слухав лекцію з фізики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Думка психологів: яка головна причина розставань?

Сміх заражає веселощами тих, хто поруч
Підхопити можна не тільки грип, але і гарний настрій. Варто комусь розреготатися, і ця реакція передається оточуючим як по ланцюжку.

Сміх покращує твоє здоров'я
Сміх - визнаний народний засіб для зміцнення імунітету. Найрізноманітніші лікарі радять "вживати" його кілька разів в день. Так, невролог Лі Берк зауважує, що сміх сприяє виробленню клітин, які вбивають віруси. А психолог Джеймс Роттон - що завдяки ньому пацієнти легше переносять біль: вони п'ють менше транквілізаторів, якщо після операції їм показують смішні відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 12.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1757

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: