Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Похудання / 5 простих звичок, які позбавлять тебе від живота

5 простих звичок, які позбавлять тебе від живота

Гарний плоский живіт - мрія будь-якої дівчини. І адже втілити її в життя не так вже й складно! Головне - знати кілька секретів.

456yjutjujiy.jpg (141.31 Kb)
Відмовся від деяких продуктів.
Зокрема, варто виключити ту їжу, яка сприяє здуття живота, а також забути про мариновані продукти, які утримують воду в організмі і візуально роблять тебе повнішою. Щоб схуднути в талії і стегнах, відмовся від газованих напоїв (навіть газованої води), зернобобових овочів і капусти.

Кинь пити.
Будь-які алкогольні напої - це непотрібні калорії, які осідають на талії. До того ж, алкоголь підвищує рівень кортизолу (він же гормон стресу) в крові - а це, в свою чергу, призводить до непотрібного переїдання на нервовому грунті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно засмагати в солярії?

Детоксикація.
Прибери зі свого меню все небажані продукти, особливо солоні. Фаст-фуд також сповнений консервантів та інших шкідливих речовин, які уповільнюють метаболізм.

Виправ поставу.
Завжди старайся сидіти і стояти прямо - таким чином ти будеш виглядати набагато стрункішою. Прямий хребет і високо піднята голова - відмінна оптична ілюзія, яка не тільки живіт вигідно приховує, але і груди візуально збільшує. Та й тренування для м'язів преса виходить теж непогане.

Потій.
Від живота також допоможуть позбутися будь-які кардіовправи: швидка ходьба, біг, велосипед і т. д. Якщо немає часу на спортзал, постарайся більше ходити пішки і користуватися сходами замість ліфта. Також не забувай відвідувати сауну час від часу - активне потіння не тільки зайві сантиметри з талії прибере, але і допоможе вивести з організму токсини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 17.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2676

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: