Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 фактів на користь червоного вина

5 фактів на користь червоного вина

Читаючи цю статтю, можеш налити собі келих червоного!

3eddrf32.jpg (194.99 Kb)
1. Знижує розвиток раку молочної залози
Парадокс: регулярне споживання алкоголю підвищує ризик розвитку онкології молочної залози - за винятком червоного вина. Його дія на організм рівно протилежна (зрозуміло, при вживанні напою в помірних дозах).

2. Запобігає карієсу
Корисний вплив червоного вина поширюється не тільки на роботу серця і судин: напій позитивно позначається на здоров'ї зубів. Виявляється, під його дією бактерії зубного нальоту, що ведуть до появи карієсу, не поширюються по поверхні зубів, і ясна стають міцнішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ранішній комплекс йоги [ВІДЕО]

3. Перевтілює шкіру
Червоне вино нерідко використовують в косметології - воно допомагає позбутися від косметичних недосконалостей, підвищує тонус шкіри і, як наслідок, запобігає появі зморшок. Зрозуміло, це не універсальний засіб: для кожного типу шкіри підходить свій сорт вина. Наприклад, живити суху шкіру допомагає солодке і напівсолодке вино.

4. Підвищує рівень "хорошого" холестерину
Вчені з Гарварда виявили закономірність: сухе червоне вино підвищує рівень гемоглобіну в крові і захищає від накопичення холестерину на стінках судин. При цьому алкогольний напій збільшує кількість ліпопротеїнів високої щільності в крові, які виробляють "хороший" холестерин. А це означає, що червоне вино руйнує атеросклеротичні бляшки і знижує ймовірність появи коронарної хвороби. Правда з однією важливою обмовкою: ці властивості вина будуть корисними тільки при споживанні його в помірних кількостях.

5. Поліпшує пам'ять
Дослідники з Інституту регенеративної медицини з'ясували, що ресвератрол, що міститься у винограді і червоному вині, допомагає зберегти пам'ять і навіть в комплексі з іншими заходами може впоратися з хворобою Альцгеймера і іншими недугами.

Джерело: elle.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 03.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1531

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: