Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 10 варіантів для розвантажувальних днів

10 варіантів для розвантажувальних днів

Розвантажувальні дні - відмінна ідея, щоб схуднути і дозволити всій травній системі відпочити. Якщо проводити розвантажувальні дні протягом 3-4 місяців, хоча б раз на тиждень, то зайву вагу поступово почне йти, поки не прийде в норму. Пропонуємо вашій увазі десять варіантів таких днів на будь-який смак.

r434t56ergtry.jpg (192.7 Kb)
1. Фруктовий.
1,5 кг свіжих фруктів (яких завгодно, тільки не бананів) ділимо на 5-6 прийомів і їмо. Не за графіком, а за бажанням.
 
2. Кефірний.
Цей розвантажувальний день користується великою популярністю, тому що ефективний, переноситься легко і нормалізує роботу кишечника. Суть в тому, щоб протягом дня випити 1,5 літра кефіру.
 
3. Яблучний.
За день можна з'їсти 1,5 кг сирих або запечених наслідках яблук.
 
4. Огірковий.
1,5 кг огірків ділимо на 5 прийомів. Огірки можна приправити зеленню.
 
5. Білковий.
Протягом дня можна їсти нежирні м'ясні і рибні продукти, рослинні білки (наприклад, квасоля). До білкових продуктів можна додати для різноманітності трохи свіжих овочів - помідори, огірки, зелень. Дозволяється злегка посолити. Приймати їжу можна кожні 4-5 годин.
 
6. Рисовий.
150 г нешліфованого рису зварити без солі і розділити на 3 порції. Рис можна злегка посолити або додати дрібку кориці. За день дозволяється з'їсти ще яблуко, солодкий перець і моркву.
 
7. Сирно-яєчний.
На сніданок склянку чорної кави з цукром або без, 100 г сиру. На обід: стакан чаю з цукром або без, два яйця некруто зварених. На вечерю чай, 200 г сиру.
 
8. Молочний.
6 разів на день через кожні 2 години пити по 100 мл молока. На ніч випити 200 г фруктового соку.
 
9. На гречці і кефірі.
Купіть літр одновідсоткового кефіру. Увечері замочіть в окропі 200-250 г гречаної крупи. Увага: без солі, жиру і спецій! Закутайте в теплі речі, і нехай вона стоїть до ранку. Можна з'їсти 250 г гречки (вага до варіння) в 3-5 прийомів, запиваючи кефіром. Всього за день можна випити літр кефіру.
 
10. Морковно-буряково-яєчний.
Можна з'їсти 300 г моркви, 300 г буряка і 2 яйця. Моркву натерти на дрібній тертці і заправити 1 ст. л. рослинного масла. Буряк зварити, натерти і заправити 1 ст. л. масла. Яйця просто зварити. З'їсти все в 5 прийомів.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 10.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1218

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: