Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 моментів, коли варто казати правду бойфренду

7 моментів, коли варто казати правду бойфренду

Наприклад, про те, що ти відчуваєш або чого хочеш.

px183_6398_9.jpg (23.41 Kb)
Що ти хочеш поїсти
Він запрошує тебе на обід і на питання: "Що ти будеш?", Твоя відповідь зазвичай звучить так: "Те, що і ти", хоча насправді тобі дуууже хочеться з'їсти стейк і запити його келихом хорошого вина. Так дай йому про це знати! Інакше побачення буде зіпсовано - ти підеш додому голодна і роздратована, він - спантеличеним щодо твого настрою.

Чим ти хочеш зайнятися на побаченні
Чого тобі хочеться більше - залишитися вдома і дивитися кіно в обнімку з коханим або піти танцювати в сальса-клуб? Не мовчи, якщо він запитує тебе про це: виражай свої бажання і ти помітиш, що вони виконуються все частіше і частіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 причин, чому не варто поспішати з'їжджатися

Що тебе хвилює, що він зробив або не зробив, чим сильно тебе зачепив
Як хлопець зокрема і ваші з ним відносини в цілому можуть змінитися на краще, якщо він поняття не має, що тебе засмучує і засмучує в його поведінці? Відкрита, чесна розмова про проблеми - перший крок до їх вирішення, замовчування - вірний шлях в нікуди.

Про що ти переживаєш
Незалежно від того, проблеми у тебе на роботі або щось з батьками, ти повинна відкрито говорити про це хлопцеві - тільки в цьому випадку він зможе тобі допомогти. Знай, що люди сходяться в пари для того, щоб любити і підтримувати один одного, в тому числі, і в складні моменти.

Чого тобі хочеться в сексі
Це один з тих випадків, коли неможливо отримати бажане, що не попросивши. Як правило, хлопці не мають нічого проти вказівок в ліжку, сприймаючи їх, як частину еротичної гри.

Про подарунок, який ти хотіла б отримати на Новий рік чи День народження
"Не треба соромитися", - співає Ваня Дорн і ми з ним повністю солідарні. Не факт, звичайно, що він подарує тобі те саме кільце з діамантом, зате буде знати, на що збирати гроші.

Що ти до нього відчуваєш
Якщо ти думаєш, що він і є той самий, якщо відчуваєш себе найщасливішою дівчиною на планеті поряд з ним, є сенс йому про це розповісти. Плювати на правила і на те, що зізнаватися в коханні першим повинен саме хлопець! Те ж саме вірно і для ситуації, в якій ти розумієш, що у ваших стосунків немає майбутнього: просто будь з ним чесна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 03.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2161

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: