Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 оригінальних ідей, як можна використати мандаринові шкірки

5 оригінальних ідей, як можна використати мандаринові шкірки

Якщо ти думаєш, що мандаринові скоринки потрібні тільки для того, щоб "ароматизувати" ними горілку, ти глибоко помиляєшся.Шкірки цих ароматних цитрусових стануть тобі прекрасними помічниками у всіх сферах життя.

04_f_43343281356775421.jpg (41.11 Kb)
Пропонуємо твоїй увазі кілька порад, як і де використовувати мандаринову шкірку - в побуті, декорі, кулінарії, для краси і здоров'я.

Здоров'я

Мандаринові шкірки стануть чудовими помічниками при застуді і бронхіті. Для цього потрібно взяти три столові ложки мандаринових шкірок, залити двома склянками дуже гарячої води. Дай настоятися пару годин і потім процідити. Додай трохи меду і випий цей настій протягом дня.
Краса

Найпоширенішим рецептом є тонік з мандаринових шкірок. Приготувати його будинку - простіше простого. Потрібно лише залити шкірку одного мандарина склянкою холодної питної або мінеральної води, дати настоятися протягом доби і протирати обличчя цією рідиною кілька разів на день. Такий тонік позбавить тебе від чорних крапок і підтягне в'ялу шкіру.

Кулінарія

З шкірки мандарина виходять чудові цукати і варення. Мандаринові шкірки також можна просто додавати в чай для аромату.

Декор

З кірок мандарина можна вирізати різні фігурки, з'єднувати їх в намиста, гірлянди, підвіски і оформляти будинок до свята.

Побут

Найпоширенішим використанням шкірки мандарина в побуті є ароматизація приміщень. Просто розклади кірки по квартирі в тих місцях, де тобі зручно, і насолоджуйся ароматом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Як виглядати добре якщо ти не виспалася?
-Чи шкідливе вегетаріанство для здоров'я?
-Топ 5 модних та корисних сніданків

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 27.11.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1512

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: