Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Макіяж / 8 способів як зберегти макіяж до вечора

8 способів як зберегти макіяж до вечора

З ранку твій макіяж здається бездоганним, але вже до обіду хочеться вмитися і нанести косметику заново - знайома ситуація? І все-таки макіяж можна зберегти до кінця вечора!

db30cf4caf91d3d7bbe6ee6632730123_cropped_630x350.jpg (13.26 Kb)
Використовуй праймер
По-перше, макіяж треба наносити на очищену шкіру. По-друге, для стійкого макіяжу без бази просто не обійтися. Якщо ти любиш різні професійні штучки, то давно пора обзавестися праймером, на який косметика лягає краще і тримається довше. Якщо праймера під рукою не виявилося, то його можна замінити зволожуючим кремом дуже легкої текстури. Головне, після нанесення дай шкірі 10-15 хвилин увібрати засіб і промокни обличчя паперовою серветкою перш, ніж приступати до мейкапу.

Закріпи тіні
Повіки - найбільш рухома частина нашого обличчя, тому з ними і найбільше мороки. Навіть найдорожчі тіні будуть скочуватися, якщо ти не використовуєш праймер для повік. Можна купити для цієї мети спеціальний продукт, а можна просто наносити на рухому повіку консилер - той самий, яким ти маскуєш синці під очима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які акценти макіяжу чоловіки вважають сексуальними

Відмовся від кремових тіней
Кремові тіні дуже приємні у використанні, прекрасно лягають і нанести їх можна навіть пальцями. Але! Залиш це засіб на той урочистий момент, коли макіяж тобі важливий всього на 3-4 години. В інших же випадках використовуй розсипчасті тіні - вони менше скочуються, а якщо така неприємність все-таки трапилася - їх набагато легше коригувати.

Обзаведися фіксатором макіяжу
Закінчуючи укладку, ми завжди закріплюємо її лаком - так чому ж не робити так само з макіяжем? Фіксатор - дійсно дуже і дуже корисна річ. По-перше, він запобігає появі жирного блиску. По-друге, просто незамінний в спекотну погоду, коли макіяж буквально "стікає". Як тільки закінчиш свій макіяж - пару раз пшикни на обличчя фіксуючим спреєм. Це продовжить життя твого б'юті-образу на кілька годин, освіжить шкіру і дозволить не оновлювати макіяж протягом дня.

Заміни пудру на матуючі серветки
Міф про те, що зафіксувати або підправити макіяж можна за допомогою пудри, абсолютно невбивана! Насправді ж ефект припудрювання триває зовсім недовго - шари доведеться постійно оновлювати. Замість того щоб перевантажувати обличчя таким чином, краще використовуй матуючі серветки.

Заміни звичайну туш на водостійку
"Фішка" водостійкої туші не тільки в тому, що вона не змивається водою, але і в тому, що вона практично не обсипається. Основа цієї туші дуже щільна і в'язка, так що до вечора ти не побачиш ніяких грудочок під очима.

Не фарбуй нижні вії
Відразу після нанесення туші на нижні вії ти побачиш прекрасний результат - це візуально збільшує очі і робить їх розкритими. А тепер згадай, що відбувається до вечора? Будь - яка туш утяжує тонкі нижні вії, вони відкидають легку тінь під очі, трохи осідають, і ти будеш здаватися втомленою саме з цієї причини. Якщо так хочеться підкреслити нижню повіку, то злегка виділи її коричневим олівцем.

Захопи з собою ватні палички
Це, мабуть, єдина міра, яку ти можеш зробити, коли макіяж вже повністю готовий. Поклади кілька ватних паличок в сумку - завжди знадобиться, якщо потрібно прибрати сліди тіней або змащену туш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 04.08.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 3496

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: