Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Макіяж / 4 прості поради для ідеального манікру

4 прості поради для ідеального манікру

Знаючи їх, ти зробиш собі ідеальний манікюр вдома, заощадивши час і гроші на поході в салон!

nail.jpg (22.92 Kb)
Для початку підпис нігті
Перед тим, як зняти старий лак з нігтів, надай їм потрібну форму, підріж і підпили. Так, так, ти не недочула. Такий алгоритм має кілька вагомих доводів на свою користь - старий лак захищає нігті від ламкості і розшарування при підпилюванні, крім того, різниця між кольором лаку і природним кольором нігтів допоможе тобі переконатися, що всі нігті вийшли однакової довжини і форми. Геніально!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Що про тебе говорить твій лак для нігтів?

Використовуй свої великі пальці
Те, що манікюр зроблений в поспіху і вдома, можна визначити по слідах лаку на кутикулі. Виглядає не дуже красиво, правда? Більшість дівчат в подібній ситуації бере дерев'яну паличку і намагається усунути нею похибку, але тут варто допустити один невірний крок і ти можеш зачепити поверхню нігтя, змастити лак або зняти його занадто багато, в результаті чого отримаєш смугу. Щоб уникнути цих жахливих сценаріїв розвитку подій, прибери лак за допомогою нігтя свого великого пальця.

Читай по губах
Всі ми знаємо, що потрібно почекати, поки висохне перший шар лаку перед тим, як наносити наступний, але не всім відомо, як визначити потрібний для цього час. Є простий спосіб: легенько доторкнися нігтем до нижньої губи. Шкіра губ дуже тонка і чутлива - якщо лак не висох, ти відчуєш навіть найменшу липкість і відчутний холодок.

Усунь помилки
Це траплялося з усіма нами: не встигнувши досушити нігті, ти береш що-небудь в руки, наприклад, телефон і мастиш лак. Не хвилюйся, тепер тобі не доведеться починати все спочатку! Якщо на нігті залишився невеликий слід відбитка пальця, нанеси на нього трохи закріплювача або топового покриття, тонким-тонким шаром. Якщо це глибока подряпина (частина лаку повністю змазана і видно нігтьову пластину), дай лаку повністю висохнути, змочи ватяну паличку в рідині для зняття лаку і легенько зітри нерівності.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 12.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1387

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: