Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини / 10 фраз, які не можна говорити чоловікові

10 фраз, які не можна говорити чоловікові

Є фрази, які не можна говорити коханій людині - чоловікові, коханцеві або прихильнику. Наші чоловіки справедливо не люблять, коли принижують їх чоловічу гідність і заходять на їх територію без дозволу.

02137a26cde6353fccc738baf72d4af4_cropped_630x350.jpg (18. Kb)
"Ти моє сонечко"
Ці слова, сказані в пориві любові, абсолютно нешкідливі. Що поганого в наявності ніжних почуттів до коханої людини. А от якщо ти почнеш зловживати ніжностями, готуйся до сюрпризів в особистому житті. Пам'ятай слова: "Як корабель назвеш, так він і попливе". Те ж саме можна сказати про чоловіка. Називаючи його зайчиком, ведмедиком, золотком та іншими ніжними слівцями, в підсумку можна отримати свого персонального зайчика - боязкого і нерішучого.

"Я все зроблю сама"
Не перетворюйте свого коханого чоловіка в безвідповідального жителя диванного царства. Так, ми знаємо, що ти самостійно можеш вирішити всі господарські проблеми по дому, поїхати в супермаркет за продуктами, забрати дітей зі школи і вивчити з ними уроки. Ми знаємо, що твій знайомий майстер з СТО допоможе вирішити всі проблеми з власним автомобілем. Ми знаємо, що ти зумієш забити цвях, щоб повісити картину. Але навіщо цим займатися самостійно? Знімаючи з чоловічих плечей тягар турбот і відповідальності, ти додаєш їх собі.

"Що у тебе з грошима?"
Ідеальна сім'я - дружина-годувальниця і чоловік-дармоїд. І не важливо, чим насправді займається коханий чоловік. Дивиться цілодобово спортивні матчі по ТБ в компанії пляшечки пива з рибою. Займається творчою діяльністю, результати якої нікому не потрібні. Доглядає за будинком і дітьми. Відносини, в яких жінка заробляє значно більше за чоловіка, непрості в будь-якому випадку.

"Де тебе носило?"
Якщо чоловік захоче розповісти своїй коханій жінці про те, як він провів день, він обов'язково це зробить. Фразами в стилі "Де ти був?", "Хіба нарада може закінчитися о 23:00?", "Чому ти приїхав з відрядження на день пізніше?" Жінка тільки змусить його придумувати якусь правдоподібну версію відповіді. Спеціально для тебе. Практично кожна жінка боїться втратити свого коханого, але встановлюючи тотальний контроль, проблему не вирішити. Намагайся довіряти своєму партнеру.

"Ти мене не хочеш розуміти!"
Іноді жінки і самі не можуть зрозуміти себе. Що вже тут говорити про чоловіків! Ми проводимо багато часу, вибираючи одяг, колір губної помади і зачіску. Перед тим як зробити замовлення в кафе, прискіпливо вивчаємо меню. І все тому що не можемо зрозуміти, чого бажаємо. Тому не вимагай від коханої людини неможливого. Зрештою, йому набридне, і він піде до більш розсудливої жінки.

"Ти не вмієш цілувати, обіймати ..."
Жіночі закиди можуть стосуватися будь-якого прояву почуттів. Наприклад, кохана людина, на думку його другої половинки, не вміє пристрасно обіймати й цілувати, проявляти ніжні почуття до своєї коханої і навіть ... займатися коханням. Говорити про останнє вголос - фатальна помилка.

"Милий, ти мене любиш?"
Чоловік, який дійсно любить свою жінку, обов'язково покаже власні почуття на практиці. Він буде дзвонити, писати повідомлення протягом дня, обіймати і цілувати при зустрічі, дарувати квіти і говорити компліменти, допомагати готувати вечерю. Способів, за допомогою яких виявляються ніжні почуття, безліч. Звичайно ж, не всі чоловіки вміють ними користуватися, але питаючи кожного разу "Ти мене любиш?", стосунки не поліпшити. Якою б не була насправді ситуація, він скаже у відповідь "Так!".

"Ти не зможеш цього зробити!"
Слова "Ти не зможеш це зробити!" працюють ще агресивніше, ніж "Ти не вмієш це робити!". Звучить як виклик, але будь впевнена, коханий чоловік на нього не клюне. А якщо й клюне, то назавжди запам'ятає ці образливі слова.

"І про що ти думав?"
Начебто невинні слова. Логічно запитати чоловіка, про що він думав, коли виїжджав на червоне світло світлофора і потрапив в ДТП. Або поїхав за покупками в супермаркет, залишивши вдома гаманець. Але в цих словах криється прихований підтекст - ти не здатний приймати правильні рішення, тому навіть не пробуй це робити без мене.

"Ти не чоловік!"
Ці слова вб'ють наповал будь-якого чоловіка. Спокійні чоловіки пропустять їх повз вуха, упакують валізу і поїдуть. Не важливо, коли це станеться. Після першої фрази або після десятої. Нестриманий партнер вдарить або відповість аналогічно. У будь-якому випадку подібні слова не залишаться без відповіді.

Наведений список не є повним. Кожна людина індивідуальна, тому кожного може образити щось своє. Ми рекомендуємо ставитися до любовних відносин ніжно, до коханої людини - з любов'ю і розумінням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому жінки шаленіють від чоловіків із щетиною

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 13.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3638

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: