Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 6 кроків, які змусять вас радіти життю

6 кроків, які змусять вас радіти життю

Апатія, сонливість, відмова від будь-яких соціальних контактів та нудота від самої думки про те що необхідно щось робити чи з кимось спілкуватись - це все ознаки депресії. Як вийти з неї?

top-5-knig-kotorie-pomogut-vam-nayti-svoy-put-1036-59272.jpg (21.14 Kb)
Депресія - це такий стан психіки людини, при якому не хочеться рухати навіть мізинчиком пальця, а всі спроби почати нове життя завершуються провалом - ви навіть не перевернетесь у ліжку. Зрозуміло, що під час депресії поради про те, як її позбутись, теж малочитабельні, але ми все ж ризикнемо - раптом ви вирішили прочитати щось цікаве.

1. Визнайте свій стан
Кажуть, що ті хто перебуває у тюрмі мають два виходи: визнати що вони позбавлені волі або ж не сприймати цього факту. Якщо вони сприймуть як належне - в них є шанси зберегти стабільне психічне здоров'я. Так само і з людьми, які перебувають у депресії - просто визнайте це.

2. Перестаньте звинувачувати себе у цьому стані
Зрештою, депресія може виникнути у кожного і ви цьому не причина.

3. Геть перфекціонізм
Якщо ви все життя намагались робити усе якнайкраще для того аби бути чудовою дитиною для батьків, найкращим студентом - зупиніться. Ви людина, ніхто не каратиме вас за помилки. Тому робіть справи в мірі своїх можливостей а не гоніться за ідеалом.

4. Захистіть себе
Особливо від людей, які тиснуть на вас та намагаються маніпулювати вами. Можливо вони діють з кращих сподівань, однак для вас краще уникнути їх на певний час.

5. Тримайтесь позитиву
Пригадайте які речі вас змушували посміхатись, мабуть, досі є такі випадки - нехай вони вам допоможуть. Якщо виникають позитивні ситуації - не тікайте від них, розслабтесь і дозвольте собі порадіти життю.

6. Зрештою, усе на користь
Використайте стан депресії як можливість пізнати себе. Обдумайте свої попередні вчинки, зосередьтесь на недоліках - раптом вам вдасться їх виправити?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що він до тебе відчуває

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 26.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1495

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: