Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як правильно тренуватися вдома

Як правильно тренуватися вдома

Безумовно, ти можеш тренуватися вдома, але як зробити так, щоб заняття принесли бажаний результат? Зосередься на наступних правилах і в тебе все вийде!

b51461a245e50255f5b24319c27.jpg (18.97 Kb)
Снідай раніше. Заняття на порожній або повний шлунок зіпсують тренування ще на самому початку. Щоб цього не сталося, незадовго до тренування вибирай їжу зі вмістом білків і простих вуглеводів.

Склади план. Заздалегідь визначся з вправами, які ти будеш виконувати. Підготуй потрібні сайти, фотографії або відеоуроки. А щоб вже точно не витрачати дорогоцінний час, заздалегідь підбери потрібний одяг і склади фітнес-плейлист.

Зроби заняття обов'язковими. Не роби винятків із правила! Виділи півгодини для тренування у вихідні, святкові дні, у відпустці і навіть у відрядженні. З часом близькі (як і ти сама) звикнуть до твого режиму і не стануть умовляти тебе прогуляти тренування заради походу в кіно або на вечірку.

Не поспішай. Раз вже ти вибрала домашні тренування, виконуй кожну вправу ретельно і лінуйся зайвий раз їх повторювати.

Комбінуй навантаження. Тренуй різні види м'язів, виконуючи комплекс силових, кардиотренировок і вправ на розтяжку. Для різноманітності також можеш чергувати різні вправи протягом тижня.

Виконуй випади і пліє. Ці вправи відмінно тренують стегна і допомагають спалити калорії. Для кращого результату бери в руки гантелі.

Веди щоденник. Згадуй в ньому не тільки промахи, але і їх причину. Наприклад, ти не виконала останній підхід. Чому? Якщо було важко або нецікаво, поміняй цю вправу на інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змусити себе тренуватися зранку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 03.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1947

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: