Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини, Весілля / 5 ознак того, що дівчині пора заміж

5 ознак того, що дівчині пора заміж

Як визначити, що цей довгоочікуваний момент - пора виходити заміж - настав? Якщо ти помічаєш за собою одну з перерахованих нижче рис - починай натякати коханому на каблучку.

5440569.jpg (24.64 Kb)
1. У кожної дівчини настає період, коли їй хочеться обзавестися своїм власним житлом. Розставити посуд так, як подобається їй, а не мамі. Пошити прихватку. Повісити нові гардини. І взагалі - створювати затишок і комфорт. Готувати коханому борщ? ... Такий настрій у шлюбі дуже знадобиться. Треба виходити заміж - поки не пройшло.

2. Є такі пари, в яких він і вона знайомі дуже довго, але не перестають відчувати закоханість один в одного. Якщо ви вдвох пройшли вогонь, воду і мідні труби, а ваша любов тільки зміцніла - чому б не одружитися? Є щось магічне в обряді весілля. Чоловік і жінка стають єдиним цілим в очах суспільства, а значить, десь на тонкому рівні включаються захисні механізми у вигляді везіння і удачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відносини без штампа в паспорті - всі "за" і "проти

3. Рум'яні малюки стали викликати розчулення? Ночами мрієш про те, як будеш читати з великим животиком книжки і слухати Моцарта всю вагітність Тоді краще подумати про перспективу заміжжя. Слава Богу, в наш час ніхто не подивиться косо на матір-одиначку. Однак все-таки сім'я - це святе. Дитині треба спілкуватися з батьком, отримувати сприятливий досвід, спостерігаючи за сімейним життям батьків.

4. Хочеш працювати за кордоном? Не обов'язково виходити заміж за іноземця, щоб працювати за кордоном. Сімейним парам за кордоном часто надається більше "бонусів" при працевлаштуванні. Часто також спрацьовує варіант, коли один з партнерів запрошується на роботу в іноземну фірму, і ця фірма своєму новому працівникові дозволяє взяти з собою чоловіка / дружину: оформляється запрошення, віза, посвідка на проживання і т.д.

5. Є глибинний сенс у складанні спілок - і їх завіренні. Так стверджує і астрологія. Відповідно до неї, люди, з якими ми довго взаємодіємо, здатні коригувати (або погіршувати) наш власний гороскоп. Так що якщо ви довгий час разом і встигли відчути, що ваше життя стала лише краще з тих пір, як ви почали зустрічатися, - йдіть в загс. З укладенням шлюбу ви станете один для одного справжнім талісманом, здатним змінити долю!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 25.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 5343

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: