Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини / 6 ознак ідеальної жінки очима чоловіка

6 ознак ідеальної жінки очима чоловіка

Що чоловіки понад усе цінують в жіночому характері.

ezd8b6ulioi.jpg (8.83 Kb)
Почуття гумору. Якщо ти вмієш посміятися, в тому числі і над собою - відмінно! Це якраз те, чого хочуть чоловіки. Вони взагалі в більшості своїй не люблять драм. Будь-яка нормальна людина віддасть перевагу проводити час з коханою регочучи, а не стаючи глядачем (тим більше - учасником) трагедій, придуманих нею на порожньому місці.

Впевненість в собі. Хто краще будь - якої сексапільної красуні? Жінка, яка точно знає, чого хоче, і яка задоволена собою. Бо та, хто себе не любить і не цінує, не зможе переконати у своїй цінності інших.

Відсутність сварливості. Подруга життя, яка вічно зла і роздратована? Який чоловік це довго витримає? Звичайно, якщо у тебе насправді був важкий день, люблячий чоловік зрозуміє і підтримає. Але хронічно поганий настрій вб'є будь-які почуття.

Природність. Звичайно ж, жінка-вамп з сексуальним макіяжем і з суперською зачіскою змушує їх кров кипіти. Але іноді повалятися в обнімку на дивані перед телевізором, коли ти не нафарбована - безцінно! Бо іноді мінімалізм означає дуже багато.

Уміння носити сексуальну білизну. Ніякого протиріччя - всьому свій час і місце! Зняти з тебе неймовірно спокусливу грацію або корсет і панчішки - це, по чоловічих словах, немов розпакувати новорічний подарунок, знайдений під ялинкою.

Готовність розділити з ним його захоплення: наприклад, разом дивитися бойовики і фентезі. Можливо, ти і не в захваті від всяких там "Володар кілець" і "Ігри престолів", але це так приємно - коли ти дивишся все це разом з ним, а не мерехтиш перед екраном.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 02.08.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1506

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: