Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 перевірених способів подарувати своєму чоловікові найкращий секс в його житті

5 перевірених способів подарувати своєму чоловікові найкращий секс в його житті

Якщо любиш когось, хочеться зробити все можливе, щоб йому було добре. Нижче кілька конкретних порад з книги «159 помилок в ліжку» швейцарського психотерапевта Беа Джеффрі.

84_rexfeatures_1265412a1.jpg (29.68 Kb)

Використовуй слова замість жестів і стогонів


Деякі люди соромляться озвучувати вголос те, що з ними відбувається під час сексу, бо не хочуть виглядати брудними і розбещеними. Замість слів вони використовують жести і звуки, які кожен сприймає по-своєму. Іноді це заважає досягти в ліжку повного взаєморозуміння. Якщо твоя мета - одночасний оргазм, і ти близька до мети, крикнув на всю кімнату: "Я зараз закінчу!" Можеш не сумніватися: після такого трюку партнер швидко тебе наздожене ...

Не скупися на похвалу


Якщо ти будеш використовувати в ліжку афірмації (короткі фрази, що вихваляють здатності партнера) - то ці образи після багаторазового повторення закріпляться в його підсвідомості, і він сам повірить в те, що є секс-гігантом. Головне - використовувати для кожної фрази одні і ті ж чіткі формулювання, тоді вони будуть працювати. Наприклад, всі чоловіки люблять, коли партнерки захоплюються міццю і зовнішнім виглядом їх статевого органу - спробуй використовувати самі пишні епітети та порівняння, і ти побачиш, як незабаром чоловік почне їм відповідати.

Будь спонтанною


Немає нічого гіршого чергового сексу за розкладом. Чому б не спокусити чоловіка в новому місці? "Наприклад, якщо ви весь час займаєтеся любов'ю в спальні, перемістившись для різноманітності на диван в залі, - каже доктор Джеффрі. - Далі - кухонна стільниця, ванна, заднє сидіння авто і диванчик для поцілунків на останньому ряду кінотеатру. Але будьте обережні - секс в громадських місцях є незаконним ".

Займайся спортом


Якщо твоє тіло в'яле, якщо ти млява і апатична, якщо тобі не вистачає життєвої енергії - то тобі буде важко підняти чоловіка на вершину блаженства. Але це не біда, адже 30-40 хвилин інтенсивних вправ кожен день - і результат не змусить себе чекати. Фізичні вправи поліпшують кровообіг, а присідання, наприклад, не тільки піднімають настрій, а й збільшують приплив крові в область статевих органів.

Частіше бувай на сонці


Чи помічала ти коли-небудь, як навесні у тебе прокидається грайливий сексуальний настрій? Це відбувається завдяки тому, що стає більше сонячних днів, і під дією УФ-променів в шкірі синтезується вітамін D. "Цей вітамін дуже важливий для вироблення естрогену у жінок, який підвищує лібідо", - говорить доктор Джеффрі.

Почни прелюдію за кілька днів до сексу


Йдеться, звичайно, не про фізичну, а про психічну прелюдії. "Переконайтеся в тому, щоб ви досить уважні до свого партнера, - радить доктор Джеффрі. - Маленькі жести і приємні слова дуже важливі для встановлення правильного настрою для сексу ".

Займайся сексом вранці


Для чоловіка секс - це відмінний спосіб зняти стрес, а жінці хочеться займатися любов'ю, коли вона вже розслабилася і відпочила. Ось чому чоловік після важкого робочого дня жадає більшого, ніж жінка після такого ж важкого дня може йому дати. Перенесення сексу на ранок вирішує проблему. Потрібно просто завести будильник на півгодини раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
-5 важливих причин займатися сексом кожного дня
-Скільки триває ваш секс? Відомо середній час полового акта
-Що відбувається з організмом, коли припиняєш займатися сексом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 07.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 2753

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: