Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 табу в стосунках з чоловіком

5 табу в стосунках з чоловіком


Коли нам подобається чоловік, ми найчастіше керуємося емоціями, а не розумом. Тому помилки очевидні. Але їх можна уникнути, якщо дізнатися про поширені табу заздалегідь.

4418_depositphotos_52859071_m-2015.jpg (28.85 Kb)

Про те, як можна зіпсувати відносини з чоловіком, нам розповіла психотерапевт Олена Рихальська. По суті, це як раз ті самі помилки в нашій поведінці, які змінюють все картину цілком. Ні про яке продовження не може бути й мови, якщо жінка так поводиться.

Після двох-трьох побачень жінка починає проявляти надмірну активність. Вона вже вирішила, що відносини почалися, прізвище партнера їй підходить, Новий рік вона планірет провести разом ... Тому вона дзвонить і пише йому першої. Сама пропонує, куди сходити, що відвідати. Квапляться жінка, за словами Олени Рихальське, позбавляється спонтанності, "забиває" собою весь ефір. А чоловікові треба подумати, усвідомити, звикнути до того, що у нього почалися відносини. Тому ні в якому разі не біжи попереду паровоза. Дай чоловікові можливість дозріти.

"Ініціативу проявляє партнер, а ти відповідаєш взаємністю. Але ніяк не навпаки."

Наступне табу відноситься до нашої надмірної балакучості. Відносини тільки почалися, а жінка вже розповіла чоловікові, що у неї було в минулому. Як з нею поводився останній кавалер. І чому вона не може пробачити йому заподіяної образи. А потім додасть відсутню інформацію про ненависної роботі, високої квартплаті і про негідника стоматолога. Питається, зачему чоловікові знати всю цю маячню ?! Щирість, за словами Олени Рихальське, це прекрасно, але тільки в тому випадку, коли ви вже пара. А якщо все тільки починається, до чого цей емоційний стриптиз?

Третім табу у відносинах з чоловіком є емоційна ненаситність. Наприклад, чоловік відправляє жінці одне повідомлення, а вона йому десять. Він не подзвонив їй ввечері, зате вона замучила його дзвінками (він же не схотів їй спокійно ночі ?!. Він їй коротко про себе, вона йому п'ять листів про кохання і пристрасті. Не треба! Ні в якому разі! Притримай себе на переправі. Інакше не дійдеш до наступної в парі з ним.

Четверте табу - це наше улюблене "ПОВИНЕН". Наприклад, чоловік на нараді, з друзями, в лазні ... а жінка атакує: ти де, з ким, чому я не знаю. Напрошується питання: "А чому він взагалі повинен тобі щось говорити?" Якраз нічого НЕ МАЄ. Тому може ходити, дзвонити, спілкуватися, не ставлячи тебе до відома. Зрілий чоловік, пояснила психотерапевт, проявляє себе не відразу, зате всі його вчинки надійні і грунтовні.

І п'яте табу - ревнощі. Наприклад, жінка заходить на його сторінку в соціальній мережі, бачить відмічені їм фото інших жінок, коментарі ... і починається з'ясування відносин. Або вона сама робить так, щоб чоловік нібито приревнував. Публікує фото з колишнім. Або Селфі з корпоративу, де вона серед чоловіків, то в обнімку з одним, то з іншим. Яку реакцію викличе поведінка жінки у партнера? Чи не ревнощі, це точно. Швидше подив: і з цією жінкою я хотів побудувати відносини?
Якщо жінці подобається її партнеру, бажано проаналізувати ці помилки і більше їх не повторювати.

Хочеш стати щасливою, пам'ятай про табу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
-5 важливих причин займатися сексом кожного дня
-Скільки триває ваш секс? Відомо середній час полового акта
-Що відбувається з організмом, коли припиняєш займатися сексом


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 08.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 2731

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: