Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 видів сексу, які підірвуть ваші стосунки

5 видів сексу, які підірвуть ваші стосунки

Якби ми сприймали секс виключно як фізіологічний акт, після якого неминуче народжується потомство, то він перестав би цікавити людство після підліткового періоду. Але секс - це задоволення. І чому б не урізноманітнити своє сексуальне життя? 5 видів сексу, які гарантують вашій парі вибух почуттів.

2510_8d05ea5eb5c0d69d6f80d6e84a5e79b9_cropped_630x350.jpg (27.65 Kb)
Секс-марафон
Головна фішка секс-марафону - це його спонтанність. Не можна спланувати, що пристрасть наздожене в один момент і не відпустить в наступний. Тому, як тільки ви зрозуміли, що ваші тіла хочуть зійтися воєдино з суботи до понеділка, ні в якому разі не йди проти бажань! Як мінімум, це дуже весело, а як максимум - ви вдосталь насититеся інтимними стосунками, що неминуче призведе і до душевної близькості.

Швидкий секс
Без зніжених прелюдій, без довгих розмов. Просто швидкий секс, та такий, щоб вежу знесло! Навіть якщо твій хлопець не любить сюрпризи, від такого сексуального подарунка не відмовиться ніхто. Ідеальні місця для швидкого сексу підстерігають вас всюди - від ліфта до автомобіля. Чому б не зробити це в той момент, коли ви вже зібралися на вечерю. І раптом - раз! - Любов, романтика, швидкість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисний секс: 6 вагомих причин робити це частіше

Дикий секс
Щоб надати сексу статус дикого, не обов'язково шукати відповідну печеру. Можна просто додати вогню і розпусти - це надихне вас на сексуальні подвиги. Не бійся здатися маніячкою або дівчиною легкої поведінки, до чого помилкова скромність? Зрештою, в сексі беруть участь двоє, тому хвилюватися немає про що. Гірше, якщо ваш секс схожий на багатосерійний бразильський серіал: кожного разу одне й те ж, а кінець все не наближається. Тряхни стариною: ущипни його за попу, шепни на вушко брудні слівця, дозволь йому відчути себе імператором усього світу.

Сексуальне пробудження
Не традиційний секс перед сном, щоб міцніше спалось, а саме раптова феєрія почуттів! Будити його серед ночі з вигуком "Візьми мене швидше!" не варто, а ось пробудити його ніжними поцілунками або мінетом - ідея непогана, погодься. Вимагати від нього, сонного і милого, будь-яких зусиль не варто, він навряд чи проявить ініціативу. Але не відмовиться, це точно.

Секс з іграшками
Навіть самий прекрасний секс з найкрасивішою жінкою через якийсь час стає самим буденним: ти вже знаєш кожен його рух, думку і бажання. І тут можна трохи поекспериментувати - принести невелику секс-іграшку, наприклад. Для початку підійдуть невинні аксесуари - еротична білизна з дірками в призначених місцях, масажна олія і м'яке перо. І, якщо все пройде вдало, вас вже буде не зупинити!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 01.08.2015
Автор: maruna
Переглядів: 4832

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: