Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 9 пікантних секс-порад для спекотної осені

9 пікантних секс-порад для спекотної осені

Як пряне гарбузове латте, тільки для твого лібідо.

qsdrftgyjfdsadfghjgfds.jpg (16.76 Kb)
Використовуй свій затишний шарф для зв'язування бойфренда. Зав'яжи йому руки над головою і покривай жаркими поцілунками кожен сантиметр його беззахисного тіла.

Пограй з ним в парку в якості прелюдії. Відправившись на прогулянку в парк, влаштуйте жартівливий бій опалим з дерев листям. Кидайте один в одного барвисті оберемки доти, поки хто-небудь (читай, бойфренд) не здасться і не впаде в гору листя. Після цього осідлай його і нагород найдовшим і романтичним поцілунком.

Перетвори свою осінню багатошаровість в одязі в найдовший і чуттєвий стриптиз. Зніми пальто і шарф, почекай паузу, потім зніми светр та спідницю. Після цього, колготки і бюстгальтер - на цьому етапі твій хлопець повинен вже з розуму сходити від збудження.

Пий тепле і пряне латте прямо з його тіла так, ніби він - найсексуальніший і вмілий баристо в світі. Кориця та інші приправи, потрапивши йому на груди або ще куди-небудь, створять приємне тепло, підігрівне не тільки його тіло, а й ... лібідо!

Попроси його зав'язати тобі очі і полоскотати найчутливіші зони опалим листком. Ти будеш у захваті від нових чуттєвих відчуттів, а він - від твоєї реакції.

Якщо бабуся попросила вас з хлопцем обірвати яблука в саду, не поспішайте думати, що цей захід - нудний. Відкуси від соковитого плоду прямо з гілки і відразу ж пристрасно поцілуй свого бойфренда. Витирати стікає з губ сік заборонено - його можна тільки злизувати.

Пригости хлопця підігрітим яблучним сидром, коли ви разом дивіться кіно, загорнувшись в теплий плед. "Випадково" розлий трохи собі на шию - що робити далі, він здогадається сам.

Навіть теплий осінній одяг може бути суперсексуальним. У довгому пальто, наприклад, можна пограти в сексі-шпигунів. Уявіть, що знаходитеся в кіно 60-х років. Ти - молода і сексуальна злочинниця, тільки що пограбувала банк. Сховавши обличчя в комір довгого пальта, ти намагаєшся втекти від переслідування спец.агента, якого грає твій бойфренд. Раптово між вами спалахує іскра і ви вдаєтеся пристрасті прямо на порозі свого будинку, навіть не знявши, а тільки розстебнувши верхній одяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:20, 29.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2072

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: