Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Кар'єра, Офісний планктон / 9 правил офісного життя: оpen space

9 правил офісного життя: оpen space

Офіси так званого "відкритого типу" або open space керівники і роботодавці їх боготворять, скорочуючи витрати і тримаючи підлеглих в полі зору. Але співробітники перегородки не люблять - це обмежує їх свободу, підвищує рівень шуму і змушує вести справжні війни за обігрівачі та кондиціонери. Як не просто вижити в таких умовах, а й продуктивно працювати?

cjmp.jpg (34.32 Kb)
Обізнаний значить озброєний
Дізнавайтеся розклад зайнятості переговорних і конференц-залів. Є велика частка ймовірності, що вони майже весь час пустують. Важливі переговори можна проводити там, без сторонніх вух і очей. Якщо вам потрібно попрацювати в тиші, напевно знайдеться вільна кімната, де вас не будуть відволікати.

Тримайте емоції під контролем
Ви ж знаєте, як заважають гучні порожні розмови і постійний сміх, самі не робіть того, що заважає іншим, а себе захистіть від сторонніх шумів, надівши навушники.

Працюйте в навушниках
Дуже рідко робітникам забороняють працювати в навушниках. Більшість керівників знають, що улюблена музика підвищує продуктивність роботи і знижує стрес. А якщо не знає, підкажіть йому в тактовної формі, посилаючись на міжнародні дослідження офісного середовища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Речі, які зроблять вашу роботу більш продуктивною

Використовуйте умовні знаки
Розробіть з колегами умовний знак "не турбувати", щоб відразу стало зрозуміло, що ви зайняті і не доступні для спілкування. Поставте кактус на край столу, наприклад.

Не снідайте на робочому місці
Поділяєте роботу і їжу. Не варто поширювати запах котлет на весь офіс. Вам же не дуже подобається, якщо хтось принесе і відкриє рибні консерви Намагайтеся їсти в їдальні, або на офісній кухні а, якщо іншого виходу немає - провітрюйте кімнату після обіду.

Кондиціонер за домовленістю
Пам'ятайте, в вашому колективі зібралися різні люди, для яких температура комфорту може бути зовсім різною. На кожних 10 осіб, які просять включити кондиціонер сильніше, знайдеться один, у якого алергія на холодне повітря. Дотримуйтеся помірності, не ставайте причиною хвороби інших людей.

Захворів - сиди вдома
Не варто ходити на роботу з температурою, нежиттю і кашлем. Керівництво не оцінить, а колеги, швидше засудять, нікому не хочеться зайвий раз хворіти. Якщо можливості працювати віддалено, все ж немає, одягайте маску і користуйтеся антисептиком.

Дотримуйтесь правил ввічливості
Не зривайтеся на колегах, якщо вам з ранку зіпсували настрій. Коли зауваження зробити необхідно, зробіть це максимально коректно. Розумні люди, зазвичай цінують такі прояви і постараються вас почути. Навпаки, якщо ви будете говорити на підвищених тонах, нічого, крім конфлікту ви не досягнете.

Створіть свою зону комфорту
Життя в open space можна зробити комфортним і за рахунок приємних дрібниць, які радують око і налаштовують на позитивний лад. Пару фотографій, жива рослина, робочі мотиватори і улюблений запах, створять приємну обстановку і допоможуть зосередиться на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 17.08.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 2299

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: