Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 корисних лайфхаків, які дійсно допомагають пережити розставання

5 корисних лайфхаків, які дійсно допомагають пережити розставання

Розставання - штука сумна, причому неважливо, ти кинула, тебе кинули або це було спільне рішення. Ми зібрали для тебе поради, які насправді допоможуть швидше пережити цей кризовий період.

thumb_109140_news_m.jpeg (21.69 Kb)
Кожен раз, коли тобі потрібно буде прийняти рішення, зупинись і запитай себе:
"Чого я хочу насправді?" Ключовий момент: зрозуміти, чого хочеш САМЕ ти, а не твої друзі, батьки або друга половина, нехай навіть і колишня. Тепер, коли поруч немає бойфренда, ти можеш дозволити собі те, чого не дозволяла у відносинах.

Виходь у світ відразу після розриву
Тим не менше, життя триває: твої подруги все так само звуть тебе потанцювати, родичі - святкують Дні народження, колеги беруться за нові, грандіозні проекти, поки ти ... сидиш удома і плачеш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 речей, які робить колишній, намагаючись тебе повернути

Домовся з друзями про графік чергувань
Мова йде про те, що подруги, бачачи твої страждання, приймали рішення скласти план чергувань: сьогодні, скажімо, Катя зупинить тебе від принизливого дзвінка колишньому, завтра Маша складе компанію в кіно, а післязавтра Настя запропонує прогулятися в парку .

Проведи інвентаризацію своїх потреб і знайди нові способи їх задовольнити
Що давали тобі твої стосунки? Відчуття комфорту, секс, спокій, дружбу або, може бути, супутника, з яким можна ходити на всі Дні народження та весілля? Після того, як істерія з приводу втрати всього цього пройде, сядь і подумай: з чим ти насправді вийшла з відносин, з якими мінусами й плюсами. Зрозумій, що ти заслуговуєш всього цього в повній мірі і, більше того, можеш отримати це навіть не будучи у відносинах.

Будь одна до тих пір, поки не зміцнієш
Найгірше, що ти можеш зробити для себе зараз - це не роздумуючи пірнути в новий роман. По-перше, ти ще не до кінця оплакала колишній, по-друге, не зробила висновків про свої помилки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 11.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1887

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: