Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Школа кохання, Хобі / 15 граблів, на які наступають всі дівчата

15 граблів, на які наступають всі дівчата

Ти знову наступила на ті ж граблі? Знову отримала держаком по лобі? Подумаєш! Всі дівчатка роблять це. Всі дівчатка наступають на одні й ті ж граблі багато разів підряд. Ну ось на ці 15 - точно хоча б пару разів наступали.

36354.jpg (27.64 Kb)
Урочисто обіцяємо схуднути
Не самим собі, зрозуміло, а всім в "Інстаграмі". Внаслідок чого заробляємо собі вивих плечового суглоба, намагаючись зробити селфі, на якому не буде видно, що спроба схуднути знову провалилася.

Купуємо білизна не того розміру
Або не тієї моделі. Тому що вона така гарна. Треба брати, таке потім не знайдеш!

Провокуємо грандіозний скандал на рівному місці
Твій милий забув купити хліб по дорозі додому? Подруга сказала тобі, що ти дуже змінилася? Мама знову питає, чому в тебе в домі жодної чистої чашки? Консультант в магазині ходить за тобою по п'ятах? Ненависть! Вбивати!

Копаємося в його телефоні
Знаходимо там свідоцтва його невірності і коримо себе - навіщо взагалі знадобилося туди лізти ?! Або нічого не знаходимо - і не можемо заспокоїтися ще тиждень: це ж справжнісінький доказ зради! Добре замітає сліди..! Сама типова помилка дівчини у відносинах.

Змішуємо алкогольні напої
Шампанське? Тепле? Після горілки? Звичайно, не відмовлюся! Вранці ми думаємо, що легше померти, ніж терпіти ці вибухи в голові. У наступну п'ятницю ми думаємо, що сьогодні - ні-ні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:20 типів хлопців, які варті твоєї уваги

Фарбуємо волосся вдома, щоб заощадити
А сенс платити більше? Краще пофарбуватися вдома - і зекономиш, і йти нікуди не треба. Ось тільки після фарбування можна прикритися плащ-палаткою і добігти до найближчої перукарні, в якій можуть перефарбувати тебе з жовто-зеленого назад в русявий.

Купуємо домашню бігову доріжку
А потім заводимо котика. Тому що, якщо використовувати тренажер тільки в якості вішалки, совість мучить. А так хоч котик покатається.

Купуємо дивний одяг
Ми точно знаємо, що цей костюм не нізвідки з'явився в шафі, але поняття не маємо, як ми могли таке купити. У той день було сонячне затемнення, напевно.

Купуємо туфлі, в яких можна тільки красиво сидіти
У кожної є своє, особливе правило: не купувати зелені в горошок, не купувати лакові чи не купувати босоніжки з зав'язочками з шовку. Це принцип, непорушний, як скеля. А все інше можна купувати - чому ні? Ми ж відмовилися від тих, в яких точно-преточно не можна ходити!

Пишемо п'яні пости в "Фейсбук"
Цей жорстокий світ тебе не розуміє. Жити нема чого, всі бігають, як білки в колесі. Гірше вже не буде. З притаманним нам оптимізмом повідомляємо: буде, обов'язково буде! Вранці. Коли ти згадаєш, що саме написала, але не зможеш згадати чи ти повісила запис.

Дзвонимо колишньому
Ще одна поширена помилка дівчат з хлопцями. Як тільки в сміттєву корзину відправляється третя пробка від брюта, так відразу здається, що він один у всьому світі тебе розуміє. Це жахливо. Гірше цього може бути тільки одне: той самий момент, коли ти зранку перевіряєш свій телефон.

Віримо, що з нами він зміниться
Він не бабій, просто він нікого ніколи не любив по-справжньому, а в тебе, зрозуміло, закохається. Ну ну. Він обов'язково зміниться - відразу після того, як крокодили стануть вегетаріанцями.

Вирішуємо, що будемо економити
Два тижні ходимо на роботу з ланч-боксами, не купуємо нічого непотрібного і відмовляємося від зустрічей в кафе. А потім разом спускаємо все заощаджений на костюм.

Починаємо вести здоровий спосіб життя
Ранній підйом, вівсянка на сніданок, куряча грудка з салатом на обід, кефір на вечерю. Пробіжка, басейн, йога. Ніякого алкоголю. Ніякого кави. Через місяць трапляється страшне: ми виявляємо себе вночі на кухні перед порожньою коробкою від піци.

Клянемося, що не будемо знайомитися з чоловіками в Інтернеті
Ну, принаймні до тих пір, поки з пам'яті не зітруться спогади про колишні невдачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 17.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1258

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: