Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 10 способів зберегти любов на відстані

10 способів зберегти любов на відстані

Сучасний світ цілком може піднести тобі чи йому сюрприз у вигляді роботи мрії - але в іншій країні. Що робити, якщо твій милий поїхав, а ти залишилася (або навпаки)? Не впадати у відчай!

4d411e2693835eeced1a91359aab402f_cropped_630x350.jpg (26.37 Kb)
Розмовляйте
Безумовно, різноманітні месенджери не набагато зручніше, ніж "Скайп" - з ними ви можете бути на зв'язку весь день. Але все-таки намагайтеся частіше розмовляти один з одним - і бажано в "Скайпі", а не писати повідомлення. У листуванні неможливо точно передати інтонацію, навіть якщо ви давно разом і чудово один одного знаєте. У телефонній розмові ви не бачите міміки один одного - і теж багато втрачаєте.

Говоріть про дрібниці
Тому говоріть про дрібниці, про які говорила б пара, яка живе разом: про домашні клопоти, про роботу, про те, що котик знову полював на пилосос. Це зблизить вас більше, ніж розмови про спільні мрії і плани на майбутнє.

Не кажіть про те, що вас розділяє
Якщо твій милий поїхав в іншу країну, тобі, звичайно, буде дуже цікаво дізнатися, як там влаштоване життя. Але чим менше ти про це питаєш - тим краще. Тому що відчуття зовсім далекого світу рано чи пізно почне асоціюватися з коханою людиною. І він теж стане чужим.

Не соромтеся висловлювати свої почуття
Більшу частину почуттів закохані висловлюють невербально: тримаючись за руки, обіймаючись і цілуючись. Поки ви позбавлені цієї можливості, доведеться заповнювати ніжність словами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:На що чоловіки звертають увагу при знайомстві?

Зустрічайтеся регулярно
Зрозуміло, що частота ваших зустрічей залежить від багатьох факторів: від відстані, графік навчання чи роботи, від фінансів. Але ви повинні встановити графік зустрічей за принципом "не рідше, ніж ...".

Зустрічайтеся на нейтральній території
Якщо вам належить розлучитися надовго, виберіть точку на карті, до якої вам обом буде зручно дістатися, і зустрічайтеся там. Не допускайте ситуації, в якій ти, наприклад, сидиш і чекаєш, коли ж він захоче тебе провідати.

Робіть щось разом
На щастя, сучасні засоби зв'язку дозволяють вам в режимі реального часу вибирати разом продукти на вечерю: наприклад, включайте "Скайп" і вирушайте в магазин. Це неймовірно зближує, тому що, по-перше, створює ілюзію присутності, а по-друге, знімає проблему "нам стало не про що поговорити".

Не брешіть один одному
Брехня у відносинах на відстані надзвичайно зручна, тому що партнер ніколи не дізнається, що його обдурили. Проблема в тому, що до брехні звикаєш. Коли ви знову опинитеся поруч, буде важко відучитися від звички брехати і недоговорювати, приховуючи якісь незручні моменти. Звичайно, ти ніяк не можеш перевірити, чи не бреше тобі твій милий. Але хоча б не бреши сама. Це дуже допоможе вашим подальшим відносинам.

Не ревнуйте
З ревнощами взагалі важко боротися, а у відносинах на відстані - практично неможливо. Тому не треба й починати. Все, що ти можеш зробити, - це довіряти своєму партнеру, інших варіантів немає.

Не страждає
І не перетворюйте своє життя в зал очікування. Важливо розуміти, що є тільки два варіанти: або ви живете повним життям або ви розлучаєтеся. Люди погано пристосовані до страждань, наша психіка прагне відторгнути все, що пов'язано з негативними відчуттями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 01.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1558

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: