Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 ситуацій, коли ти вбиваєш відносини

7 ситуацій, коли ти вбиваєш відносини

Якщо ти хочеш, аби ці відносини протримались якогомога довше - забудь про ці речі.

image003_1_.jpg (18.34 Kb)
Маніпулюєш почуттям провини, коли не отримуєш те, чого хочеш
Окей, ви не поїхали вечеряти в ресторан, де ти так давно хотіла побувати. Є два варіанти: прийняти ситуацію і перенести бажану подію на інший раз, або образитися і всіляко показувати хлопцеві, як сильно він тебе розчарований. Спробуй поставитися до цієї ситуації легше і переключитися на інші приємні емоції, образа вбиває відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 порад як звести з розуму будь-якого хлопця

У будь-якій незрозумілій ситуації загрожуєш розривом
Варто вам посваритись, ти кричиш йому в обличчя: "Все, не дзвони мені! Між нами все скінчено!". Але проходить хвилин 15 і ти шкодуєш про сказане, так як насправді розходитися зовсім не планувала. Йдучи йди, а якщо не збираєшся цього робити, то і не кидай слів на вітер.

Ніколи не вибачаєшся
Попросити прощення нижче твоєї гідності, сказати "вибач" для тебе - все одно, що стрибнути у прірву. Всі ми помиляємося, але суть в тому, щоб усвідомлювати свої "косяки" і не повторювати їх. Виріши раз і назавжди: ти хочеш весь час бути правою або все ж щасливою?

Не випускаєш можливості принизити його привселюдно
Висміювати чоловіка при сторонній людях неприпустимо - самооцінка наших хлопців не прощає таких жартів. Хочеш висловити йому все, що накопичилося в душі? Будь ласка, але тільки один на один! Захочеш виставити його ідіотом на публіці? Можеш попрощатися з ним назавжди!

Змагаєшся з ним, як чоловік з чоловіком
Доводь свою правоту на роботі, а вдома ставай ніжною та м'якою кішечкою, слабкою і беззахисною. Це рецепт успіху, просто повір нам.

Фліртуєш з іншими, щоб викликати в нього ревнощі
Не існує більш дурного методу освіжити пристрасть у відносинах, ніж намагатися викликати у партнера ревність. Хочеш позбутися хлопця раз і назавжди? Фліртуй з іншими, прямо у нього на очах.

Думай про себе і тільки про себе
Здоровий егоїзм - запорука щасливих стосунків, тотальний егоцентризм - вірний спосіб їх знищити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 07.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2032

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: