Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як зробити фітнес цікавим

Як зробити фітнес цікавим

Одноманітні тренування здатні не тільки набриднути, але й зменшити свою ефективність. Але ми знаємо, як повернути вам колишню жагу до спорту.

42505f3c6164db562dddcc664fe63d.jpg (18.47 Kb)
Вибери відповідне заняття

Одна з головних умов результативних занять - правильний вибір активності. Якщо тобі складно визначитися, спробуй різні варіанти! Біг, танці, йога, плавання та багато іншого - серед усього цього ти точно знайдеш спорт, який буде приносити тобі особливе задоволення.

Увага - на результат

Спробуй зосереджуватися не так на вправах, а на майбутньому прогресі. Думай про красиву фігуру, здоровому тілі і навіть нових знайомствах. Позитивне мислення - найкращий вихід з будь-якої ситуації.

Не створюй рутину

Не варто зациклюватися на одних і тих же вправах. У цьому випадку сталість може позбавити тебе колишнього ентузіазму. Пробуй нові техніки, збільшуй темп або, як мінімум, зміни свій фітнес-плейліст!

Міняй локації

Часом тренування в одному і тому ж місці можуть стати причиною докучання тих чи інших вправ. Тому варто змінювати місця тренувань кожні кілька тижнів. Приміром, запишись в тренажерний зал або поміняй маршрут пробіжки.

Купи нову форму

Крім того, що шопінг є фізичним навантаженням, що спалює безліч калорій, це ще і відмінний привід урізноманітнити твої тренування. Пара нових кросівок, яскрава пов'язка, костюм - і ти вже готова підкорювати нові фітнес-висоти!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 легких вправ для гарної талії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 14.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1570

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: