Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Всього лише 20 хвилин зроблять ваші ноги стрункими

Всього лише 20 хвилин зроблять ваші ноги стрункими

Інтенсивна двадцятихвилинна зарядка зробить ваші ноги підтягнутими та стрункими. Вправи рекомендується виконувати на голодний шлунок вранці або через 2-3 години після сніданку.

shutterstock_87746170.jpg (12.99 Kb)
Для занять тобі знадобиться скакалка і стілець зі спинкою. Врахуй, доведеться багато стрибати, тому займатися треба в спеціальному спортивному бюстгальтері, що підтримує груди. Починай з 5 хвилин і поступово доходи до повноцінного 20-ти хвилинного комплексу.

1) Візьми в руки скакалку і стрибай на двох ногах 3 хвилини. Приземлятися треба на всю стопу, якщо будеш ставати тільки на носки, ноги не схуднуть, а навпаки накачаються.

2) Продовжуй стрибати, але тепер приземляйся, виставляючи вперед то одну, то іншу ногу. Стрибай так 2 хвилини.

3) Тепер стрибай 3 хвилини, поперемінно приземляючись то на праву, то на ліву ногу. Після стрибків трохи відпочинь, походи по кімнаті, на вдиху піднімай руки вгору, а на видиху опускай їх вниз.

4) Для наступної вправи тобі знадобиться стілець із спинкою. Обіприся на нього руками, розведи ноги на ширину плечей і починай присідати, згинаючи коліна на 90 °. Зроби 3 підходи по 10 разів, і повторіть попередню вправу, тільки тепер розведи носки стоп в різні боки.

5) Закріпи все присіданнями. Зроби 2 підходи по 15 присідань. Після комплексу прийми горизонтальне положення (можна на підлозі, на килимку) і розслабся хвилин на 10. Постарайся не рухатися, приведи дихання в норму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 легких вправ для гарної талії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 17.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2485

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: