Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 секретів ідеального макіяжу

5 секретів ідеального макіяжу

Який би образ ви не хотіли на себе сьогодні приміряти - спекотної східної красуні або витонченої француженки, - при створенні будь-якого макіяжу наші поради будуть вам доречними!

yazha-1036-59536.jpg (15.73 Kb)
Порада 1
Після нанесення тональної основи на все обличчя, слід відкоригувати овал тональним засобом на один тон темніше основи. Для того щоб ваше обличчя виглядало бездоганно, пам'ятайте, що існують три зони коригування:
-Скронева
- Вилична
- Щелепна
 
Найбільше популярністю користується щелепне коригування, коли тон наноситься на область під вилицями. Майте на увазі, що тони повинно бути зовсім трохи, і його необхідно ретельно розтушувати, щоб не було видно межі переходу одного тону в інший. Хочете відкоригувати овал обличчя? Поділіть обличчя на 3 зони: від межі росту волосся до точки посередині брів; від точки посередині брів до кінчика носа; від кінчика носа до підборіддя.
 
Порада 2
Брови
Для того щоб брови виглядали доглянутими і натуральними, спочатку їх треба розчесати щіточкою, а потім олівцем для брів нанести короткі штрихи там, де брови більш рідкісні. Останній штрих - нанесення тіней для брів.
 
Порада 3
Стрілки і тіні
Хочете, щоб ваші стрілки і тіні виглядали максимально привабливо? Обов'язково розтушовуйте їх, причому растушевка повинна вестися в усіх напрямках - і вгору, і в сторони, і вниз. Тільки завдяки цьому ви зможете домогтися непомітного переходу кольору в колір.
 
Порада 4
Рум'яна
Найчастіше рум'яна наносять дуже яскравими, і це псує весь вигляд. Щоб не переборщити, наберіть на кисть рум'яна, обтрусіть її. Якщо візуально вам здається, що рум'ян на кисті менше, ніж вам потрібно - значить, їх рівно стільки, скільки треба!

Порада 5
Губи
Для того щоб губи довше залишалися привабливими і мали свіжий вигляд, краще користуватися не помадою, а олівцем для губ в поєднанні з бальзамом для губ.
Не наносіть олівець суцільною лінією, робіть короткі маленькі штрихи по контуру губ. Потім розтушуйте колір за допомогою кисті для губ і нанесіть бальзам для губ. Ідеальний макіяж готовий!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 хитрощів, які гарантують ідеальний макіяж

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 29.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2576

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: