Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як швидко та легко накачати пружні сідниці

Як швидко та легко накачати пружні сідниці

Як підкачати сідниці не вдаючись до радикальних методів? Приводимо фігуру в порядок перед весняним сезоном.

4a8b1819ad873.jpg (12.21 Kb)
Отже, перше, що ти повинна засвоїти, так це те, що однією дієтою не обійтися. Для того щоб твоя п'ята точка придбала апетитний вигляд необхідні систематичні заняття спортом в будь-якому прояві, догляд за шкірою і звичайно ж правильне харчування. Наприклад, якщо ти не можеш змусити себе бігати вранці і займатися фітнесом, спробуй щось легше. Це може бути найпростіша зарядка або присідання, кожен день по 20-50 разів.

Додай до вправ масаж спеціальною рукавичкою з натуральних волокон і скраб для тіла. Для пружності шкіри використовуй контрастний душ і хороший антицелюлітний крем. Пам'ятай, що комплексний підхід тут ключовий момент. Але найефективніший спосіб привести сідниці в порядок - це фізичні вправи з навантаженням, 2-3 рази на тиждень як мінімум по 40 хвилин.

Ще одна прекрасна альтернатива нудним фізичним вправам - боді-балет. Цей напрямок підтягує всі м'язи, сприяє стрункості і формує дуже жіночну ходу. А якщо ти любиш танці, вирушай на латину! Запальні румба і сальса не тільки підтягують м'язи сідниць, але і покращують настрій.

З цього всього можна зробити висновок - всі засоби хороші. Ранкова гімнастика, контрастний душ, самомасаж, пілінг і антицелюлітний крем, дієта, пробіжки або велосипед, спортивні тренування і танці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренування, які прискорюють метаболізм

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 03.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2012

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: