Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Масаж душем допоможе прибрати жир з живота

Масаж душем допоможе прибрати жир з живота

Жир на животі доводиться маскувати за допомогою кофт-балахонів і оверсайз. Як раз і назавжди позбутися від жиру на животі, ми розповімо у нашому матеріалі.

ae803e254c53809cb92f8dc1d67b.jpg (15.89 Kb)

Прес

Не обов'язково купувати абонемент в тренажерний зал, щоб позбутися від жиру на животі, качайте прес вдома! Можна виконувати базові вправи, пам'ятаєте, як на фізкультурі в школі. Але їх необхідно робити через день! Наприклад, у понеділок, середу і п'ятницю ви лягаєте на підлогу і качаєте прес, приділяючи 15-20 хвилин цього заняття.

Обруч

Позбутися від жиру на животі допоможе обруч. По-перше, тренування можна проводити у зручний для вас час, наприклад, вранці перед роботою або ввечері. По-друге, цей спортивний інвентар недорогий, його можна придбати приблизно за 60-200 грн. Досить знайти всього 10-15 хвилин, щоб "зробити" собі талію. Будьте впевнені, обруч швидко впорається з цим завданням.

Масаж за допомогою душа

Прибрати жир на животі допоможе масаж душем. Ви кожен ранок і вечір приймаєте душ і можна піклуватися не тільки про гігієну, але й про свій зовнішній вигляд. Наведіть струмінь води на живіт і "пройдіться" по ньому круговими рухами. Струмінь не повинен бути великим, він повинен бути м'яким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перемогти целюліт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 15.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2055

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: