Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / 5 хвилин на день зроблять ваш живіт плоским

5 хвилин на день зроблять ваш живіт плоским

Плоский живіт за 5 хвилин на день - це не мрія, а справжнісінька реальність, звичайно ж, якщо виконувати краще вправи для плоского живота щодня. Просто дотримуйтесь наших інструкцій!

telo-zhivotik-figura-mayka.jpg (18.11 Kb)
Підйоми

Ляжте на спину і підніміть прямі ноги під кутом 45 градусів до підлоги. Прямі руки витягніть за головою. Підніміть плечі і зробіть "ножиц", по черзі схрещуючи прямі ноги між собою і розводячи в сторони. Повторіть 8 разів.

Обертання

Ляжте на спину. Зігніть ноги в колінах, стопи на підлозі, руки вздовж тіла. Підніміть випрямлену праву ногу до стелі і підніміть поперек від підлоги.
Прямі руки підніміть над головою. Виконайте 8 кругових обертань правою ногою і поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу для лівої ноги.

Подвійні підйоми

Ляжте на спину. Руки за головою, зігнуті в ліктях, ноги випрямлені. Підніміть плечі і одночасно підніміть праву ногу під кутом 45 градусів до підлоги.
Поверніться у вихідне положення. Потім знову підніміть плечі і одночасно підніміть ліву ногу під кутом 45 градусів до підлоги. Виконайте по 10 почергових підйомів на кожну ногу.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Вправи для молодості шиї

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 16.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1261

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: