Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Скільки потрібно крутити обруч, щоб талія стала "осиною"

Скільки потрібно крутити обруч, щоб талія стала "осиною"

Красива "осина" талія, як відомо, найактивніше виробляється при роботі з обручем. Це оптимальний вихід для тих, хто хоче схуднути вдома, без тренажерного залу. Такі вправи мінімум на 15 хвилин захистять від жиру на талії, болі в спині та й просто триматимуть ваше тіло в форму.

kak_pravilno_krutit_obruch_chtoby_pohudet.jpg (36.94 Kb)
Займатися потрібно регулярно, щодня, приділяючи тренувань мінімум 15 хвилин. На досвіді багатьох жінок доведено, що такі нетривалі вправи дозволяють швидко досягти необхідного результату, талія стає менше, в цілому схуднення йде досить швидкими темпами. Оптимальний час для тренувань - вечір, через 2 години, після легкої вечері, але не перед сном. Ще раз уточнимо, що 15 хв. - Це мінімальний час занять, краще вправлятися довше, оскільки жир починає спалюватися не відразу після початку тренування, а через деякий час.

Схуднення з обручем відбувається в більшій мірі через кардіонавантаження, тому розраховувати на особливий масажний ефект не слід. Краще за все спробувати попрацювати з різними видами обручів, вибравши той, який підходить найбільше оптимально. Навіть якщо все робити правильно і займатися стільки часу, скільки потрібно, організм швидко звикає до спортивного снаряду, адаптується під нього і схуднення сповільнюється. Тому дуже важливо робити свої тренування різноманітними, попередньо склавши план занять.

Приблизний план тренувань з обручем.

1 день. Півгодини спокійних обертань, 30 нахилів, 30 скручувань для пресу.

2 день. 20 хв. обертань, 30 присідань, 30 віджимань з колін, 30 підйомів ніг з положення лежачи.

3 день. Півгодини обертань.

4 день. 3 підходи, в кожен з яких виконати: 10-хвилинне обертання обруча і вправу на м'язи преса (будь-яку) протягом 1 хв.

5 день. Півгодини роботи з обручем.

6 і 7 день. Вибрати програму тренування будь-якого дня і повністю виконати її.

Не забуваємо про здорове харчування, регулярні заняття, активний спосіб життя. Завдяки цим нехитрим заходам стрункість і краса досягається в найкоротші терміни і залишається назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити талію тонкою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 18.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1537

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: