Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Дієта, Похудання / Як легко і швидко прийти у форму до літа

Як легко і швидко прийти у форму до літа

Голодні ігри проти холодильника, завойовницькі походи в спортзал - думаєш, тільки так можна прийти у форму до літа? А ось і ні: перед тобою декілька способів схуднути без зусиль і жертв.

do_leta_ostalos_chetyre_mesyaca_pora_devonki_pora.jpg (50.13 Kb)
Елементи харчування

-Накладати заборону на смачне і закривати рот на замок о шостій вечора не варто. Раз на день дозволяй собі солодке у 100 калорій. Або відкладай його на потім.

-Після ситного обіду не чекай "поки все вляжеться", а вирушай на прогулянку. Спокійна тридцятихвилинного ходьба - занадто мале навантаження, щоб викликати дискомфорт у шлунку, зате достатня для прискорення травлення. І боротьби з докорами сумління.

- Вчені з Корнельського університету (США) пройшлися по ресторанах і з'ясували: ті, хто сидить біля вікна, з'їдають і випивають в рази менше за інших.

- Щоб прохолодніше ставитися до шоколаду, поклади його в холодильник. Пережовувати затверділі часточки будеш довше, а значить, встигнеш насолодитися смаком і з'їси менше.

-Люди, які сервірують страви в червоні тарілки, вживають на 30% менше, ніж ті, хто звик користуватися білими.

- Найпоширеніша помилка - швидко орудувати виделкою, коли голодний. Сигнал про насичення не встигає піднятися до голови, і ти переїдаєш. В ідеалі чінние посиденьки за столом повинні тривати не менше 15 хвилин. І відірвися нарешті від телефону!

- Захоплюючі фільми змушують нас з'їдати в два рази більше: переживаючи за героїв, ми не стежимо, скільки попкорна поглинули. Стосується правило і здорових закусок, наприклад, моркви.

- Всі перекуси на роботі плануй звечора

Вічний рух

- Десять тисяч кроків на день повинні стати звичкою. Досягти цифри просто: півгодинна прогулянка - і третина добового нормативу виконана. У підрахунках допоможуть спортивні браслети, які то гнівно нагадують, що ти засиділася на місці, то дружньо підбадьорюють: "Давай, залишилося зовсім трохи!"

- Немає часу займатися спортом? Це більше не відмовка. Коли на роботі видається вільна хвилина, обіприся на підлокітники, підніми прямі ноги паралельно підлозі і потримай 40 секунд. Повтори декілька разів - от і експрес-тренування м'язів преса.

- Перетвори смартфон у фітнес-експерта. Додаток Nike Training Club разом з Машею Шарапової будуть доводити фігуру до ідеалу, 7 Minute Workout запропонує набір коротких тренувань, а Endomondo покаже, скільки ти пробігла і спалила калорій.

- У спортзалі відійди від підрахунку махів і присідань. Виконуй кожну вправу до стадії "не можу" плюс ще десять підходів. Саме вони принесуть реальну користь. Все, що до того, - це так, для апетиту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 хитрощів, які допоможуть тобі схуднути

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 13.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2169

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: