Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Ефективне тренування: 3 лайфхаки

Ефективне тренування: 3 лайфхаки

Не важливо, в домашніх умовах проходить твоє тренування або ти віддаєш перевагу заняттю в спортзалі. Завжди можна поліпшити і процес, і результат.
Читай про 3 корисні спортивні поради.

136597437.jpg (19.82 Kb)
1. Випий склянку чорної кави перед тренуванням
Такий нехитрий прийом допоможе тобі спалити більше жиру на тренуванні. Кофеїн допомагає розщепленню жиру в жирових клітинах. Цей процес починається тоді, коли тілу потрібна енергія, а запаси вуглеводів і глікогену з печінки він вже вичерпав. Так говорить Ті Койл - фізіолог ComiteMD.

Крім того, чашечка кави додасть тобі енергії і сил для тренування. Завдяки цьому ти зможеш викластися в спортзалі на всі сто.

Прийми до відома: таким ефектом буде володіти тільки кава без вуглеводів. Тобто - без цукру, молока або вершків.

Будь уважна, якщо у тебе підвищений тиск.

2. Використовуй вуглеводне вікно
Маленький лайфхак з побудови м'язів. Після тренування існує близько півгодини, в які можна магічним чином "направити все з'їдене на ріст мускулатури". Коли ти займаєшся спортом, у твоєму тілі руйнується м'язова тканина. Організм починає залежати від їжі, - йому треба відновлювати пошкоджені тканини. Найкраще в цей час з'їсти білок і який-небудь складний вуглевод для відновлення глікогену в м'язах.

М'язи спалюють жир! Вони дуже важливі для метаболізму. Якщо ти зможеш наростити хоча б один зайвий кілограм м'язів - це допоможе тобі додатково спалювати близько 20 кілограм жиру на рік. Справа в тому, що м'язова тканина потребує додаткових калорій. І тому навіть у стані відпочинку тіло натренованої людини витрачає набагато більше ккал, ніж організм нетренованої.

3. Збирайся на тренування за день
Іноді трапляється, що доводиться пропустити тренування просто тому, що вранці, збираючись на роботу - і тренування після, не виходить знайти один кросівок. Рукавичку. Щоденник тренувань. Або штани раптом опиняються в такому стані, що їх краще б випрати.

Якщо збиратися заздалегідь, таких проблем можна уникнути. Завжди можна встигнути погладити спортивний одяг або скласти всі дрібні спортивні приладдя в сумку. І вранці у тебе точно буде гарний настрій - адже ти не будеш витрачати час даремно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 14.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2159

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: