Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як правильно дихати під час бігу?

Як правильно дихати під час бігу?

Ти серйозно зайнялася бігом, але зіткнулася з проблемою дихання? Не вистачає повітря під час бігу? Дихайте глибше, рекомендують інструктори з фітнесу. Детальніше про це в нашому матеріалі.

thinkstockphotos-479701733.jpg (22.64 Kb)
Напевно ти чула про користь черевного або глибокого дихання, яке включає роботу діафрагми. Цей тип дихання дозволяє доставити більше кисню в твої кров і м'язи, покращуючи тим самим фізичні показники і запобігаючи нудоту і втому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 правила успішного фітнесу

Черевний подих допомагає засвоювати більше вуглекислого газу, а це в свою чергу значно підвищує тррату калорій під час пробіжки! Для того щоб навчитися дихати животом, починай тренуватися. Тренування черевного дихання краще почати в комфортній і спокійній обстановці.

Спробуй робити глибокий вдих і видих, регулюючи не груди, а діафрагму. Дихай стоячи, сидячи і лежачи. Дихай "животом" під час перегляду телевізора, читання або роботи. А коли повністю освоїтесь з цією системою дихання, можеш починати практикувати її під час бігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 10.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2165

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: