Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / 7 способів мотивувати себе займатися спортом

7 способів мотивувати себе займатися спортом

Застосуй ці 7 правил і спорт стане твоєю хорошою звичкою!

7le9nmf-th0.jpg (90.73 Kb)
1. Подивися на себе критично. Роздягнися, встань перед дзеркалом на повний зріст і підстрибни - так ти побачиш свої проблемні зони в русі. Цей простий трюк не тільки здорово мотивує, але і допомагає зрозуміти, над чим конкретно потрібно працювати.

2. Запиши результати першого тренування. Після першого тренування зафіксуй свої результати в блокноті або смартфоні. Через два місяці зроби те ж саме і порівняй цифри. Усвідомивши свій прогрес, люди починають займатися в два рази інтенсивніше.

3. Навчися вірити дзеркалу, а не вазі. Коли ти качаєшь м'язи, ти працюєш не так на схуднення, а на "якість" тіла. Воно може стати підтягнутим і пружним, але вага при цьому не зміниться або навіть трохи збільшиться, тому що м'язова маса важче жиру.

4. Знайди альтернативу. Якщо у тебе немає часу ходити у фітнес-клуб, купи килимок, DVD-програму і займайся вдома.

5. Заведіть блог. Постав собі мету - відвідати 30 класів йоги за 30 днів або пробігти десятикілометровий марафон - і запропонуй друзям стежити за твоїми успіхами в блозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кара Делевінь знялась в одязі філіппінського бренду Penshoppe [ФОТО]

6. Почни бігати. Тим, хто ніяк не може визначитися з відповідним йому видом фітнесу, рекомендуємо почати з елементарних пробіжок. Причому по вулиці. Чим більше кисню надходить в твої легені під час тренування, тим більше калорій ти спалюєш. Пробіжка може тривати від 20 хвилин до години. Чергуй п'ять хвилин розміреного бігу підтюпцем і одну хвилину прискореного. Такий ритм спалює більше калорій і зміцнює серцево-судинну систему.

7. Чергуй персональні та групові заняття. Оптимальний режим: три через одне. Командна робота мотивує і додає енергії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 02.11.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1947

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: