Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Як зменшити стегна?

Як зменшити стегна?

Позбутися від надмірних округлостей в зоні стегон і створити чіткі лінії ніг можна, якщо виконувати вправи для м'язів внутрішньої і зовнішньої сторін стегна.

1438667981_maxresdefaultigppml.jpg (12.04 Kb)
Випади
Встаньте рівно і плавно ступніть правою ногою вперед, згинаючи коліно до тих пір, поки стегно і підлога не стануть паралельні. Ліву ногу при цьому слід випрямляти, і ви повинні відчути напругу в задніх м'язах стегон. Дивіться, щоб коліно не випирало за стопу. Витримайте 5-секундну паузу і плавно поверніться у вихідне положення. Зробивши 20-25 випадів, змініть ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 найкращі вправи для ідеальних ікр

Лінивий
Ляжте на лівий бік, покладіть голову на нижню руку, плавно підніміть праву до рівня голови, зафіксуйте положення на 5 секунд, після чого повільно опустіть ногу і не ставте на підлогу, зафіксувавши положення на 2 секунди. Потім знову підніміть ногу вгору. Виконайте те ж саме для другої ноги.

Королівський трон
Встаньте рівно, спину тримаєте прямою, руки витягніть уздовж тіла. Почніть плавно опускатися вниз, ніби ззаду знаходиться стільчик. Руки при цьому витягайте вперед, а поставу тримаєте рівною, ніби ви королева. Затримавшись 5 секунд на "троні", плавно підніміться і займіть початкове положення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 05.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2553

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: