Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / 3 вида спорта під час якого можна і потібно займатися під час простуди

3 вида спорта під час якого можна і потібно займатися під час простуди


Зима - сезон застуд. Але на носі свята і так не хочеться кидати розпочаті тренування, навіть коли в горлі жахливо дере. Просто зміни навантаження і вибери один з цих видів спорту, щоб залишатися у формі незважаючи на хворобу.

66_1473709044_prostuda-ili-gripp.jpg (26.95 Kb)

Хвороба витягує з нас всі сили, в організмі порушується теплообмін, а тому від звичних ударних тренувань краще відмовитися. Зверни увагу на повільні, спокійні види спорту: менше навантаження і витрачених сил, а результат при цьому може перевершити всі очікування. Як мінімум, ти збережеш свою вагу і форму, поки не станеш здорова.

Йога


Практики йоги тільки здаються простими і нудними: акробатичні асани можуть вбиваючи тебе. Краще вибирай нескладні, розслаблюючі позиції. У неспішному ритмі можна і не помітити, як за допомогою йоги ти підтягнеш шкіру і схуднеш. А завдяки розслабленню і медитації організму буде набагато легше впоратися з хворобою, не дарма все йоги - довгожителі.
Зверни увагу: під час хвороби варто відмовитися від так званих перевернутих асан, коли ти стоїш догори ногами, або закидаєш за голову ноги, лежачи на спині.

Швидка ходьба


Вигідно відрізняється від бігу тим, що на неї йде менше сил - вони потрібні тобі для одужання. При цьому застудитися від ходьби набагато менш ймовірно, ніж пріючи на пробіжці. Тепло закутатися і ходячи в швидкому темпі хоча б 3-5 кілометрів в день. Можна за мандаринами, вітамін С тобі не зашкодить!

Розтяжка


Зізнайся: ти теж приділяєш непростимо мало часу розтяжці в спортзалі. Згідно з дослідженнями, 90% людей, які займаються спортом, ігнорують розтяжку, або приділяють їй менше 3 хвилин при рекомендованих 10-15. Хвороба - саме час розім'яти і розтягнути м'язи, щоб вони стали більш еластичними та легше справлялися з усіма покладеними на них навантаженнями. Дуже добре, якщо після чверті години розтяжки будеш входити до раж і зробиш цей ритуал звичкою. Завдяки хорошій розтяжці перед тренуванням ти досягнеш спортивних результатів набагато швидше тих, хто ігнорує її.

Чи є спорт, від якого варто відмовитися на час хвороби? Звичайно! Це ті види спорту, де ти багато потієш і займаєшся в закритому приміщенні з іншими людьми. У першому випадку є ризик застудитися ще сильніше, у другому: посилити свою хворобу сторонньої інфекцією, або заразити всіх навколо. До одужання почекай з басейном, тренажерним залом, танцями і бігом.

Будь здорова!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
-Топ-3 фітнес вправи, які приведуть твоє тіло в чудовий стан
-ТОП-3 совета, чтобы получить фигуру мечты
-Фітнес вдома


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:15, 07.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1726

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: