Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Велосипед: ефективне схуднення

Велосипед: ефективне схуднення

В жарку пору року так хочеться насолодитись сонячними днями та ковтнути свіжого повітря сповна. Тиснява в громадському транспорті, задуха у власному авто підштовхують до надзвичайно корисного рішення - велосипеду.
0287_8c1e8c1741026b1cdb9a35e1dce0.jpg (42. Kb)
На велосипеді ти можеш їздити за покупками, здійснювати прогулянки по парках, з велосипедом тобі не страшні ніякі пробки, а головне - їзда на велосипеді допоможе тобі скинути вагу і створити фігуру мрії! Дослідження показали, що люди, які захоплюються швидкою їздою на велосипеді, живуть на 5 років довше за інших. Даний експеримент тривав близько 20 років. В його рамках були досліджені 5 тисяч здорових людей, які займалися велоспортом кожен день.

В результаті було доведено, що регулярні велопрогулянки на великій швидкості дійсно додають пару років життя. А щоб зміцнити й підтягти м'язи і позбутися від зайвих жирових накопичень, необхідно регулярно, не менше 3-х разів на тиждень, присвячувати півтори-дві години велосипедним прогулянкам. При такому навантаженні запускається механізм спалювання жирів.

Важливо! Однак такий вид активності корисний далеко не всім. Людям з серцевими захворюваннями або ж тим, хто не звик до фізичних навантажень, швидка їзда навряд чи піде на користь. Вчені радять тим, хто раніше не займався цим видом спорту, починати поступово.

Випуск передачі "Два колеса", присвячений тому - як вибрати собі велосипед. Буде цікавий перш за все тим, хто вибирає собі велосипед вперше і не дуже добре в цьому орієнтується. Хоча і досвідчені велосипедисти можуть знайти тут щось цікаве.


До слова,якщо у вас є проблеми з варикозом, радимо скористатись натуральним засобом гель Вариус в Москве можна придбати і в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:14, 13.07.2018
Автор: annachernuk
Переглядів: 2802

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: