Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Накачати прес - легко!

Накачати прес - легко!

Зробити живіт красивим і підтягнутим можна за допомогою різних вправ, виконуючи які, ти весело проведеш час. Йога, скручування, вправи з фітболом і еспандером - запам'ятовуй відразу кілька ефективних способів накачати прес.

4-woman-doing-crunches-xln.jpg (14.09 Kb)
1. Використовуй фітбол. Це пристосування допоможе тобі не тільки натренувати м'язи живота, а й навчить добре тримати рівновагу. Щоб швидко накачати прес, виконуй наступну вправу: сядь на фітбол, тримаючи спину рівно. Схрести руки на грудях і відхилися назад, розташовуючи тулуб паралельно підлозі. Повернись в початкове положення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пекельна качалка" або п’ять жіночих міфів про спортзал

2. Тренуйся з стрічковим еспандером. Вправи з еластичною стрічкою тренують більшу кількість м'язів і відмінно коректують фігуру.

3. Виконуй скручування. Це вправа - одна з найефективніших для м'язів черевного преса. Техніка скручувань: ляж на спину, розташуй руки за головою, ноги підніми, злегка зігни в колінах. Стегна знаходяться у вертикальному положенні - зроби вдих і підніми плечі над підлогою, одночасно рухаючи коліна назустріч до голови і згортаючи тулуб. По закінченні руху зроби видих. Починай качати прес з 15 підходів і поступово збільшуй їх кількість до 30.

4. Захоплюєшся йогою? Поєднувати приємне з корисним за допомогою спеціальних асан для м'язів живота.

5. Якщо у тебе немає спеціальних фітнес-пристосувань, не біда! Підтягнути м'язи живота і накачати прес можна навіть маючи один лише килимок. Головне - регулярно тренуватися.

6. Стрибки зі скакалкою не тільки зміцнюють литкові м'язи, але і роблять сильнішими руки і корпус. А ще сприяють спалюванню жиру на талії і стегнах. За 3 хвилини стрибків ти витратиш кількість калорій, рівноцінну 9-хвилинній пробіжці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 13.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3193

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: